in ,

1-jarige schreeuwt het uit wanneer papa zijn hoofdje probeert op te tillen. Dan ontdekken de dokters dat hij een ziekte heeft!

De familie Thompson heeft zware tijden achter de rug. Maar ze gaven de hoop nooit op en zagen altijd de zonneschijn na de regen. Jenny en Tony hadden altijd al een grote familie gewild. Nadat hun eerste kind Brooke werd geboren, probeerden ze jaren om nog een kind te krijgen. Maar dat leek aanvankelijk niet meteen in de sterren geschreven voor hen. Dus adopteerden ze drie kinderen en tien jaar later werden ze opnieuw zwanger.

Lees ook  Twee doden gevonden op de Brunssummerheide in Heerlen

Ze noemden hun zegen Gideon. En gedurende een jaar lang leek het gezinnetje perfect gelukkig en compleet. Ze hadden vijf prachtige kinderen en ze waren allemaal gezond. Maar op een dag probeerde Tony het hoofdje van de eenjarige Gideon op te tillen. De jongen schreeuwde het uit van de pijn en de ouders haastten zich naar de dokter.

Lees ook  Last van brandend maagzuur? Dan moet je deze voedingsmiddelen vermijden!

Uiteindelijk achterhaalden de dokters dat het een hersentumor was die het kleintje zoveel pijn bezorgde. De ouders waren de wanhoop nabij maar weigerden op te geven. Tony vroeg zelfs aan God: “Waarom heb je ons zo gezegend om ons kind nu weer weg te nemen?” Maar dat was God niet van plan …

DEEL dit ongelofelijke verhaal met je vrienden!

Hun Baby werd geboren met een zeldzame afwijking. 5 jaar later bekent de arts iets!

Verpleegster maakt een grote fout bij de BABY: maar houdt haar mond! De politie moest haar wel oppakken!