in

10-jarig jongetje vindt pasgeboren baby onder kerstboom: hij kijkt dichterbij en beseft de waarheid

Voor veel kinderen is het hebben van een broer of zus geweldig. Owynn (10) grootste wens was een broertje of zusje krijgen.

Al sinds kleins af aan wilde Owynn een broertje of zusje, schrijft zijn moeder op Love What Matters. Het was zijn grootste wens. Maar helaas bleek het niet zo makkelijk.

Owynns moeder, Stacey, heeft zelf 14 broers en zussen. Ze wilde niets liever dan een broertje of zusje voor haar zoon.

Stacey en haar man, Adam, probeerden lange tijd een nieuw kindje te krijgen, maar na vijf miskramen en een onsuccesvolle in-vitrofertilisatie besloten ze het op te geven.

De kinderwens bleef echter onvervalst sterk. Ze overwogen pleegouders te worden om andere kinderen te helpen.

Maar, nadat ze zich realiseerden hoe moeilijk het zou worden om het kind daarna weer te verlaten, lieten ze het idee terzijde.

Lees ook  Meisje begint dansje te filmen maar na 52 seconden komt haar papa binnengewandeld. Vanaf dat moment verandert alles.

Owynn was er kapot van. Maar gelukkig nam het verhaal een nieuwe wending. Stacey en Adam kwamen in contact met een zwangere vrouw die haar baby ter adoptie wilde geven.

Hoewel de kans erg klein was, koos de vrouw, Kendra, uiteindelijk voor hun om haar baby te adopteren.

Het paar was verrukt, maar besloot het nog niet aan Owynn te vertellen. Kendra kon altijd nog van gedachten veranderen en ze wilden niet dat hij er teveel van verwachtte, om daarna weer te worden teleurgesteld.

Maanden gingen voorbij en eindelijk was de grote dag daar. Kleine Naylee zag gezond en wel het levenslicht.

Twee dagen later mocht ze het ziekenhuis verlaten om zich bij haar nieuwe gezin aan te sluiten. Het was een heel bijzonder moment toen Owynn verrast werd met zijn nieuwe kleine zusje.

Lees ook  Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient deze bizarre motie in:

Naylee werd voorzichtig onder de kerstboom gelegd en Owynn werd verteld dat er een kerstcadeau voor hem onder de boom lag. Toen hij zich realiseerde wie het was, viel hij stil van emotie.

We hielden het niet droog bij het bekijken van de beelden. Het is prachtig om te zien hoe blij en emotioneel iedereen is.

Kendra was ook aanwezig bij het moment. Owynn gaf achteraf aan dat die dag de beste dag uit zijn leven was. Hij kreeg toen twee zussen, Kendra en Naylee.

We zijn er absoluut zeker van dat Owynn een geweldige grote broer zal zijn voor zijn zusje Naylee.

Na haar verdwijning kregen haar ouders te horen dat Natasha (14) vermoord was, maar de waarheid zat al die tijd verborgen in een kast

Haarloze aap vindt liefde in de dierentuin, het is zo bijzonder om te zien wat er gebeurd