in

12-jarig gehandicapt meisje gebeten en gekrabd door pesters – moeder maakt hartverscheurende video

Pesten is een groot probleem bij kinderen , een probleem dat we moeten uitbannen zodra we het zijn lelijke kop zien opsteken.

Het geval van Quaden Bayles , de 9-jarige die zei dat hij zelfmoord wilde plegen nadat hij was gepest omdat hij dwerggroei had, had een tijdige herinnering moeten zijn aan de ernst van deze plaag.

En toch, terwijl de wereld naar voren kwam met een stortvloed van steun voor Quaden, gebeurt er nog steeds pesten.

Slechts enkele weken nadat de diepbedroefde moeder van Quaden naar voren kwam om anderen te smeken om pesten aan te pakken, is er een andere zaak naar voren gekomen. Kerri Arnold is gedwongen zich uit te spreken tegen de pestkoppen van haar eigen kind en deelt beelden van haar dochter na een zware schooldag. Arnold’s 12-jarige, Aalyha, kan worden gezien terwijl ze tranen afweert vanwege een dag van pijniging.

Net als Quaden is Aalyha anders dan andere kinderen. Ze lijdt aan het Angelman-syndroom, een zeldzame aandoening die leermoeilijkheden en spraakproblemen kan veroorzaken.

Aalyha is volledig non-verbaal en gaat dus naar een school in haar geboortestad Hamilton, die zich richt op kinderen met speciale behoeften.

  Als de 14-jarige onthult welk nummer hij gaat zingen, schrijft de jury hem al af. Maar op 02:39 blaast hij iedereen omver!

Maar ook daar zijn pestkoppen aanwezig. Volgens haar moeder was Aalyha afgelopen maandag het slachtoffer van pesten.

Kerri werd naar de school geroepen en filmde de nasleep van het incident waarbij haar dochter betrokken was, zodat de realiteit van de situatie duidelijk kon worden gemaakt.

De video toont Aalyha die in haar auto zit, tranen tegenhoudt en zichtbaar van streek is.

Kerri zegt in de clip: “Vandaag, rond half twee, werd ik gebeld door haar school en ze is het slachtoffer geworden van pesten.”

Ze vervolgt: ‘Deze jongen heeft haar oog gekrabd, op de zijkant van haar gezicht gebeten, op haar arm gekrabd en ze heeft krassen op haar rug.’

‘Aalyha is non-verbaal. Ze is altijd blij. Het doet me pijn om mijn kleine meisje zo van streek te zien. ‘

Kerri sprak met 7 News in Australië en legde uit dat de school had gezegd dat Aalyha gewoon verward was in een woordenwisseling.

‘Ze [de leraar] vertelde me dat Aalyha een andere student in de weg stond’, zei ze. ‘Maar laten we hier echt zijn, Aalyha is aangevallen.’

  Zijn vrouw lijdt aan de ziekte van Alzheimer: hij neemt haar elke dag mee naar het werk zodat ze niet alleen thuis is

Dit is ook niet de eerste keer dat Aalyha het slachtoffer wordt van pijniging. De school heeft naar verluidt haar aanvaller geschorst, hoewel het nog enige tijd zal duren voordat ze is hersteld van het psychologische trauma.

‘Een van de leraren op de lange termijn sprak me haar afkeer uit en verontschuldigde zich voor het gedrag van de leerling en vertelde me dat ze de jongen had gevraagd om te worden teruggetrokken’, zei Kerri.

‘Ik ben blij om actie en wat rechtvaardigheid te zien.’

Tot dusver is de video van Kerri door bijna een miljoen mensen gezien, met duizenden commentatoren die haar dochter ondersteunende berichten stuurden.

Bekijk de video van Kerri hieronder:

Ik zal nooit begrijpen hoe pesten op deze schaal kan plaatsvinden. We moeten een standpunt innemen tegen deze ondeugd en deze uitroeien voordat deze kan groeien en ernstige schade kan aanrichten.

Deel dit artikel op Facebook als je tegen pesten in al zijn vormen bent.

Jongen geboren met organen uit lichaam, overleeft en viert nu diploma-uitreiking.

Het moeilijkste raadsel wat er is – slechts een paar Nederlanders kunnen het oplossen