in

12-jarige pleegt zelfmoord in garage – wanneer ouders een briefje vinden breekt hun hart

Kindertijd moet altijd een tijd in je leven zijn, gevuld met vreugde, plezier, veiligheid en nieuwe ervaringen.

Helaas, voor de 12-jarige Andrew Leach was het allesbehalve dat. Zijn opvoeding was pure hel.

Op 6 maart koos de jonge jongen ervoor om zijn persoonlijke nachtmerrie op de meest tragische manier die denkbaar was te beëindigen. Hij ontnam zijn eigen leven.

Het was zijn grote broer die hem vond, in hun garage.

Andy werd gepest, iets dat alleen maar erger werd toen hij zijn klasgenoten vertelde dat hij biseksueel zou zijn.

Zijn vader, Matt, vertelde het WREG-tv-station dat hij gelooft dat Andy zo open was dat andere kinderen hem alleen nog maar meer probeerden te pesten.

Zijn moeder legt uit dat hij door andere kinderen op de Southaven Middle School ‘dik, lelijk en nutteloos’ werd genoemd.

Het ging zo ver dat Andy doodsbedreigingen ontving van andere kinderen terwijl hij op de schooltoiletten was.

“Kinderen vertelden hem:” We zullen je pakken. Je haalt het niet uit deze badkamer. ‘Dingen van die aard,’ zei zijn vader, volgens de WREG.

Het gezin klaagde meerdere keren tegen de school, maar geen van de leraren kon het pesten stoppen. Uiteindelijk had Andy, die in de eerste klas zat, er genoeg van.

Dinsdag 6 maart werd de 12-jarige dood gevonden in zijn garage nadat hij zichzelf had opgehangen. Zijn 16-jarige broer, ook een duidelijk slachtoffer van pesten, was degene die hem vond.

Andy’s moeder, Cheryl Hudson, zegt dat de zoon een afscheidsbrief aan zijn familie heeft nagelaten waarin hij zijn plan om zijn leven te beëindigen onthulde.

Sinds zijn dood heeft ze op Facebook hartverscheurende verhalen over haar zoon gedeeld. Ze schrijft onder andere dat Andy graag kookte.

Lees ook  Hersendode Trenton (13) ontwaakt uit Coma als ouders besluiten organen te doneren

– ‘Er is net een ander verhaal in me opgekomen. Andy vond het heerlijk om te leren koken. Hij was er niet altijd goed in, maar hij vond het geweldig.

Ik kwam op een dag thuis van mijn werk (dit gebeurde meerdere keren) stond er op mijn nachtkastje iets wat hij had gemaakt. Een keer waren het aardappelen die bijna rauw waren lol.

Maar hij dacht altijd aan dingen die hij voor mij kon doen, mij helpen, hij hield ervan speciale dingen voor mij te doen, ‘ schrijft Cheryl.

In een andere post deelde zijn moeder dit verhaal:

– ‘Ik herinner me ook elke keer dat ik hem in bad deed. Ik haalde hem uit bad en zette hem op het toilet om hem af te drogen.

Op een avond zei hij: “Mama, ik wil niet meer eten.” Ik zei “wat ?? Waarom schat? “En hij zei” als ik eet, zal ik groter worden. En dan kun je me niet meer vasthouden. ‘ God, ik mis mijn baby zo erg. ‘

De strijd tegen pesten
Samen hebben Andy’s ouders na de dood van hun zoon gesproken met de media. Ze willen de tragedie gebruiken om anderen voor te lichten over de gevaren van pesten.

“Ik ben op een kruistocht die ik niet wil stoppen,” vertelde Cheryl aan LocalMemphis.com.

Cheryl hoopt dat de dood van Andy niet tevergeefs zal zijn, en dat meer mensen zullen deelnemen aan de strijd tegen pesten.

– ‘DEEL dit alsjeblieft!! We hebben mensen nodig om dit bij te wonen. Als je kind wordt gepest, moet je hier zijn.

Lees ook  Waarom heeft elke jeans dat kleine extra zakje? De waarheid zal je verrassen.

Als je weet dat kinderen worden gepest, moet je hier zijn. Als je kinderen hebt die opgroeien en naar school gaan, moet je hier zijn.

Laten we Andy’s Stem toestaan ​​om een ​​verschil te maken!! Deel dit evenement en tag iedereen die je kent! ‘ schrijft Cheryl op haar Facebook.

Helaas is Andy’s verhaal op zichzelf geen staande zaak.

Veel te veel kinderen nemen hun leven elk jaar als een direct gevolg van pesten.

In een verklaring met betrekking tot de zaak van Andy zei DeSoto County School: “Alle pestrapporten worden met de grootste zorg behandeld.

Studenten en ouders worden aangemoedigd om contact op te nemen met schoolfunctionarissen wanneer er pestpunten zijn en ze kunnen een link op de DeSoto County Schools-website gebruiken als ze liever pestincidenten anoniem melden.

Alle claims worden grondig onderzocht, en schoolbegeleiders worden opgeleid om studenten te helpen en in te grijpen wanneer ze zich bewust zijn van een situatie. Onze harten gaan uit naar de vrienden en familie van deze jonge student. ”

Pesten is zoiets vreselijks. Het breekt mijn hart telkens wanneer ik lees over een geval als dit, waar het kind in kwestie tot het uiterste is geduwd.

Laat het verhaal van Andy dienen als herinnering en wake-up call. We moeten allemaal doen wat we kunnen om pesten te voorkomen, waar het zich ook bevindt en welke vorm het ook is.

Het kan op werk, thuis, op school en online gebeuren. Samen moeten we een standpunt innemen.

Deel alsjeblieft dit verhaal om het nieuws te verspreiden en de moeder van Andy te helpen haar boodschap daar te krijgen waar het nodig is.

Joshua doet intense onthullingen over zijn deelname aan Ex On The Beach All Stars

Motorrijder ontsnapt aan de dood nadat wilde tijger hem achtervolgt. Bizarre beelden!