in

12 uur nadat de chemokuur van de peuter beëindigd werd, moest ze allerijl terug naar het ziekenhuis overgebracht worden.

De onderstaande video is een emotionele rollercoaster. Een klein meisje ondergaat de vreselijke strijd tegen kanker, maar het einde van de therapie was het gevecht helemaal waard. Haar kracht en energie zijn zo uniek en het zal mooi zijn als ze hier zelf op een dag op terug kan kijken.

chemo

Phoebe was een gezond en vrolijk meisje toen er op tweejarige leeftijd een tumor ter grootte van een baseball in haar hoofd werd gevonden. Ze werd onmiddellijk geopereerd, maar daarmee was het gevecht nog niet afgelopen. Ze kampte met een extreem agressieve kanker die minder dan 30 keer per jaar voorkomt bij kinderen.

Lees ook  Haar man was te laat voor het concert van hun dochter. Dan kijkt mama naar de lege stoel…

Ze beëindigde eindelijk de 18 maanden durende chemokuur en is op goede weg om helemaal te herstellen. Het einde van de video waar ze voor het eerst zelfstandig rechtop zit, is echt een grote triomf.

Laten we hopen dat ze de eerste twee jaar van haar leven snel kan vergeten en eindelijk van het leven kan genieten zoals elke peuter dat zou moeten kunnen doen.

Lees ook  Bianca springt in sloot en redt baby’tje van twee maanden oud

DEEL deze emotionele video met je vrienden!

De moed van deze vrouw kon op video vastgelegd worden. Dit is een voorbeeld voor ons allen!

Hoe je iemand die een beroerte heeft, kunt redden met alleen maar een naald.