in

13 jarige Jonge meisje onthult na 10 jaar welke gruwelijke dingen ze in haar jeugd moest doen

Een 13-jarig meisje moest haar eigen uitwerpselen opeten en continu leven in de angst om s*ksueel m*sbruikt te worden door haar stiefvader. Pas tien jaar later durfde ze haar schrijnende jeugd aan het licht te brengen. Nu heeft de correctionele rechtbank van Brugge de 45-jarige man van haar mama 8 jaar cel gegeven. Ook een 55-jarige man uit Brasschaat werd dinsdag veroordeeld tot zes jaar cel omdat hij zich acht jaar lang aan zijn stiefdochter vergrepen had.

Dagelijks kreeg het 13-jarig meisje klappen van Jan, de nieuwe partner van haar mama. De situatie waarin de tiener in Nederland moest leven was schrijnend. Haar stiefvader bond haar vast en dwong haar om haar eigen urine op te drinken en haar ontlasting op te eten. Hij gooide haar van de trap en deed haar bijna verdrinken in het zwembad. Haar moeder deed niets, maar zei dat ze van de grond moest eten.

Toen de familie in 2007 verhuisde van Nederland naar Oostkamp, begon de dader zijn stiefdochter ook te bet*sten. Een tweetal jaar later begon hij ook regelmatig s*ks te hebben met het meisje. In diezelfde periode werd ook haar jongere zus door hem aanger*nd.

De bal ging aan het rollen toen de moeder van het slachtoffer in januari 2013 dan toch aangifte deed bij de politie. Het meisje had aan haar zus verteld dat ze al vanop 13-jarige leeftijd een relatie had met Jan. Het ondertussen 23-jarige slachtoffer vertelde het verhaal ook aan haar vriend. Jan H. moest zich verantwoorden voor onmenselijke behandeling en slagen en verwondingen.

Lees ook  Droomvakantie van 11.000 euro in viersterrenhotel op Cuba blijkt nachtmerrie: “Ik barstte in tranen uit”

“Het was met wederzijdse toestemming”

De beklaagde gaf enkel toe dat er sprake was van s*ksuele handelingen. Volgens de verdediging gebeurde alles echter met wederzijdse toestemming. Maar daar had de rechter geen gehoor naar, hij oordeelde dat de verklaringen van het slachtoffer wel degelijk geloofwaardig waren.

De 45-jarige Nederlander is door de Brugse correctionele rechtbank tot acht jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor de jarenlange verkr*chting en de onmenselijke behandeling van zijn stiefdochter. Hij werd onmiddellijk aangehouden en krijgt een celstraf van acht jaar. De moeder van het meisje kreeg voor schuldig verzuim 18 maanden cel, waarvan de helft met uitstel.

Ook zwaar misbruik door Brasschatenaar

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft dinsdag een 55-jarige man uit Brasschaat veroordeeld tot zes jaar cel, omdat hij zich acht jaar lang aan zijn stiefdochter vergrepen had. Het m*sbruik was begonnen toen het meisje elf was. De beklaagde betwistte de feiten niet.

Het slachtoffer, dat intussen 18 jaar was geworden, had op 25 april 2016 een klacht neergelegd tegen haar stiefvader. Enkele weken voordien had ze haar moeder ingelicht, nadat die gezien had hoe de beklaagde over haar rug had gewreven. Ze vertelde dat het al veel langer aan de gang was en dat het niet bij aanraken alleen was gebleven. Ze had uit angst nooit iets durven vertellen. Haar moeder verbrak daarop de relatie met de beklaagde.

Lees ook  Dit zijn de grootste verschillen tussen het coronavirus en hooikoorts

Het m*sbruik was begonnen toen ze een jaar bij hem inwoonden. Het slachtoffer was toen elf jaar. In het begin bet*stte hij haar alleen maar, terwijl hij zichzelf bevr*digde. Het duurde echter niet lang voordat hij tot pen*tratie overging. Het meisje werd bijna wekelijks verkr*cht. Hij kroop bij haar in bed of onder de douche als haar moeder aan het werk was. Ze durfde niet tegen hem in te gaan en hij deed na afloop altijd alsof er niets gebeurd was.

“Teken van goede band”

De beklaagde gaf tijdens zijn verhoor toe dat hij zich s*ksueel tot haar aangetrokken voelde. Hij had haar geregeld gestr*eld en geknuffeld en zag het als een teken van hun ‘goede band’. Het gebeurde dat hij bij haar in bed kroop en hij had haar ook leren t*ngzoenen. De vijftiger drukte zijn spijt uit en verklaarde zich bereid om in therapie te gaan.

De beklaagde had nog een blanco strafblad en de verdediging had om een straf met probatie-uitstel gevraagd. Gelet op de duur en de frequentie van de feiten, vond de rechtbank enkel een effectieve straf op zijn plaats. Hij moet ook een schadevergoeding van respectievelijk 2.935 euro en 1.250 euro betalen aan het slachtoffer en haar moeder.

Dit bruidspaar kon écht niet wachten tot hun huwelijksnacht

Haar man komt om in Afghanistan, dan opent ze zijn laptop en vindt een bestand dat hij voor haar verborgen hield