in

Ontvoerde 15-jarige Emily uit Groningen is terecht! Dit is wat er is gebeurd..

De 15-jarige Emily uit het Groningse Grootegast die mogelijk tegen haar wil was meegenomen uit haar ouderlijk huis, is weer terecht. De politie laat weten dat ze haar zaterdagnacht in Amsterdam hebben aangetroffen.

Over de oorzaak van de vermissing en de toestand waarin ze werd gevonden, doet de politie verder geen uitspraak. Wel meldt de politie met haar in gesprek te zullen gaan. Afgelopen woensdag werd er in de vroege ochtend ingebroken in de woning van de familie van het meisje. Later meldde de politie dat er uit nader onderzoek bleek dat er toch niet was ingebroken maar dat het meisje vermoedelijk zelf degene had binnengelaten die haar zou hebben meegenomen.

Lees ook  Publiek is in extase wanneer vrouwen wo2 naspelen, Dan komen er speciale gasten het podium op en barst alles uit

Daarbij werd de auto van de ouders van het gezin weggenomen en was ook de 15-jarige spoorloos. ,,Inmiddels is uit het onderzoek gebleken dat ze mogelijk tegen haar wil is meegenomen”, liet de politie weten.

Eerder vermist!
De Groningse werd eind 2017 ook al eens vermist. ‘Emily is een meisje met een achtergrond, ze is vaker weggelopen. Maar uit onderzoek blijkt: mogelijk is ze tegen haar wil meegenomen’, aldus de politie. Ze was destijds 12 jaar en nam zonder medeweten of toestemming van haar ouders de bus van haar woonplaats Grootegast naar de stad Groningen. Korte tijd later werd ze in haar ondergoed aangetroffen in een huis in Den Haag waar een 18-jarige jongen werd opgepakt die mogelijk iets te maken had met de verdwijning.

Lees ook  Marina (35) bedriegt echtgenoot met haar stiefzoon (20) en gaat nu ook met hem trouwen

De jongen werd verdacht van ‘onttrekking van een minderjarige aan de ouderlijke macht’ en werd veroordeeld tot negen maanden cel wegens m*sbruik van Emily. De Haagse rechtbank achtte bewezen dat hij het minderjarige meisje had geprobeerd over te halen tot s*ks, ook wel grooming genoemd. Afgelopen september was ze wederom spoorloos. Ze vertrok met de taxi naar school in Groningen, maar besloot daar te spijbelen. Vier dagen later werd ze weer gevonden.

Moeder van Wesley Sneijder over ‘affaire’ Nikkie Plessen: “Ze zijn stapelgek.”

Meisje (4) hangt zichzelf per ongeluk op nadat fietshelm aan boomtak bleef steken.