in

16-jarig Lauren pleegt zelfmoord nadat pestkoppen haar sloegen omdat ze opkwam voor vriendin

Hoewel pesten een verfoeilijke, onvergeeflijke vorm van misbruik is, bestaat er geen twijfel over dat het in onze samenleving leeft.

Misschien is er geen plek waar pesten vaker voorkomt dan op scholen en onder onze jeugd. Sommige kinderen doen er langer over dan anderen om te beseffen dat een andere persoon pesten onaanvaardbaar is. Helaas leren sommigen helemaal niets.

En vergis je niet, pesten kan ernstige en vaak tragische gevolgen hebben.

Een onderzoek naar de dood van een 16-jarige die stierf door zelfmoord in 2016 in Cheshire, Engeland heeft ontdekt dat ze het slachtoffer was van een langdurige campagne van kwelling die haar door anderen was aangedaan.

Volgens de Daily Mail heeft Lauren Lelonek zichzelf opgehangen nadat ze voortdurend slachtoffer was geworden en niet de nodige steun kreeg.

Ondanks dat ze anderen bewust heeft gemaakt van haar lijden, wordt gezegd dat Lauren geen ondersteuning kreeg voor haar geestelijke gezondheid, niet onmiddellijk werd bijgestaan ​​door haar school – die haar niet van haar pestkoppen scheidde – en ook in de steek werd gelaten door de politie, die een onderzoek liet vallen.

Lees ook  Bowie de zwerfkat met zijn unieke uiterlijk steelt harten en verandert in internetsensatie

Na haar dood kregen twee meisjes van 17 en 18 jaar gemeenschapstraffen nadat ze hadden toegegeven dat ze het slachtoffer een half jaar hadden lastiggevallen voorafgaand aan haar dood.

Er werd gemeld dat de 18-jarige Lauren begon te pesten en haar tegen het hek bij haar keel pakte, haar naar de vloer sleepte door haar haar en haar schopte terwijl ze hulpeloos op de vloer lag.

Het m*sbruik ging door totdat Lauren zo bang was dat ze naar verluidt haar ouders vertelde dat ze haar huis niet wilde verlaten.

De hoorzitting hoorde hoe Lauren en haar vriend Libby Boland het doelwit waren van de meisjes, met wie ze eerder vrienden waren geweest.

Er wordt aangenomen dat Lauren een doelwit werd nadat ze opkwam voor haar beste vriendin.

De ouders van Lauren, Ian en Sarah Lelonke, vertelden verslaggevers na de dood van hun dochter: “Ze zouden buiten haar op school wachten en bedreigingen maken.

“Ze ging jaren door de hel, niet alleen de zes maanden die ze in de rechtszaal zeiden. Toen ze besloot zich los te maken van deze meisjes, werd het pesten erger. ‘

Lees ook  Beginnen de tulpen te hangen? Met deze simpele truc voorkom je het!

Nu, na drieëneenhalf jaar na haar dood, heeft een lijkschouwer geconstateerd dat er meerdere gevallen waren waarin de school van Lauren, de politie en zorgverleners hadden kunnen interveniëren.

Assistent Cheshire Coroner zei: “Hoewel ik me bezig hield met zaken zoals die waren in 2015 en 2016, heb ik gedetailleerd bewijs van de school, de politie en de zorgverleners gehoord over substantiële veranderingen die sindsdien zijn aangebracht, en grotendeels als gevolg van Lauren’s dood. ‘

Rust zacht, Lauren, het spijt me dat je gefaald hebt toen je het meest hulp nodig had.

Pesten onder kinderen zal altijd blijven bestaan totdat het wordt uitgeroeid. Als volwassenen moeten we te allen tijde zeer waakzaam blijven en onze kinderen zo goed mogelijk opvoeden om het af te schrikken.

Deel dit artikel om je respect te betuigen aan Lauren, een dapper jong meisje dat te snel is verdwenen.

Oma wist niet dat ze zwanger was en bevalt van een babyjongetje

5 redenen waarom je nooit meer energiedrank moet aanraken!