in ,

16-jarige geeft haar hele loon in 1 dag uit, daarna hoort moeder de hartverscheurende waarheid!

Het was kerstavond en de 16-jarige Abby Meehan uit Terre Haute, Indiana, was een dubbele dienst aan het werken als kassière bij Baesler’s Market, toen twee klanten bij haar in de rij kwamen staan. Abby maakte een praatje met de moeder en haar jonge zoon, maar waar ze toen achter kwam deed haar hart breken.

Met het oog op kerstmis de dag erna vroeg Abby beleefd aan de jongen, genaamd Jacob (10), wat hij voor kerstmis zou willen krijgen terwijl ze de boodschappen afrekende. Hij wilde niet al te veel, alleen een paar spellen. Ze kletsten nog wat verder en toen de moeder en de zoon weg begonnen te lopen, draaide de moeder, Cory Swetland, zich weer om naar Abby en bekende iets aan de tiener.

Voor sommige families zit kerstmis er gewoon niet in. Er is maar net genoeg geld om eten op tafel te brengen en de elektriciteit aan te houden voor de verwarming. Jacob’s moeder vertelde Abby zacht dat ze geen kerst zouden vieren de volgende dag. De kerstman zou niet bij Jacob of zijn drie oudere broers langs komen. Daarna begon ze weg te gaan.

Abby’s hart brak. Op geen enkele manier zou ze toestaan dat dit lieve jongentje, die bij haar in de rij had gestaan en met haar had gekletst, geen kerstmis zou hebben. Ze wist meteen wat haar te doen stond—wat ze wilde doen. Ze wilde Jacob en zijn broers helpen en voor kerstman spelen.

Lees ook  Zwangere vrouw uit Kampen doet haar verhaal na weerzinwekkende aanval door American Stafford.

Toen de moeder zich omdraaide om weg te gaan, pakte Abby vriendelijk haar arm en drong stil aan om het mobiele telefoonnnummer van de vrouw te krijgen. Met tegenzin en na veel aandrignen van Abby, gaf de vrouw haar haar nummer.

Terwijk Abby haar dienst afmaakte kon ze alleen maar aan Jacob denken. Ze kon niet wachten tot ze klaar zou zijn met werken om te gaan winkelen. Ze nam zich voor groot te gaan uitgeven. Ze zou haar hele loon aan hem uitgeven.

Ze kocht alles voor Jacob dat hij voor kerstmis had gevraagd, dat eerlijk gezegd niet eens zo veel was, samen met koekjes en snoepgoed. Toen Abby’s moeder achter de waarheid kwam kon ze zich niet inhouden en werd emotioneel over het resultaat van het handelen van haar 16-jaar oude dochter. Abby vertelde aan Good Morning America dat hij erg aardig was en deze en meer kado’s verdiende.

“Het had zo moeten zijn dat hij mijn pad kruiste omdat ik er iets aan zou gaan doen. Ik moest het doen.”

Toen Abby de geschenken afgaf bij het huis van Jacob zei ze er veel omhelzingen en tranen waren. Het vrolijkte niet alleen de vakantie van Jacob en zijn broers op, maar leerde Abby ook een waardevolle les, één die ze nooit zal vergeten.

Lees ook  Groot gemis voor André Hazes

Ze schreef zelfs op haar Facebook pagina over de ervaring. Er werden veel knuffels uitgedeeld die avond en zelfs enkele tranen weggepinkt zei ze.

“Nu kunnen ze gelukkig zijn en ik kan waarderen wat ik meer heb, dat ook. Als er iets is dat ik vanavond geleerd heb, is dat het niet uitmaakt wat je hebt of wat je niet hebt. Het maakt niet uit hoeveeel kado’s je onder de boom hebt. Wat uitmaakt is te laten zien aan mensen die je liefhebt hoeveel je ze waardeert. En te weten wie je bent en waar je voor staat. Iedereen verdient het gelukkig te zijn met kerst, maar soms moet je flink je best doen om dingen voor elkaar te krijgen”

Hier is het verhaal over een tiener die kerstmis gered heeft voor een kleine jongen.

De dag na kerstmis ontmoetten Cory, Jacob en zijn broers Abby en haar ouders weer in de supermarkt. Abby’s moeder, Mandy, kocht nog meer kado’s en voor $200 aan eten voor de familie. Het was beslist een kerstmis die ze zich nog jaren lang zullen herinneren.

JONGEN (15) PLEEGT ZELFMOORD NA PESTERIJEN OP SCHOOL

Volledig zonder angst benaderd de kleine jongen de uitgehongerde hond. Wanneer hij zien wat hier daadwerkelijk gebeurd, is hij diep geroerd.