in

19 broers en zussen wachten op hun donor vader – kijk nu wat er gebeurt als hij de deur opent

Toen de kunstenaar Michael Rubino jonger was, nam hij een besluit om families in nood te helpen. Hoe? Nou… hij gaf zich op om spermadonor te worden.

“Destijds kon ik met mijn vrouw geen kinderen krijgen,” vertelde hij aan PEOPLE. “We ontmoetten andere onvruchtbare koppels tijdens wat therapeutische sessie en het toeval wilde dat we iets op het nieuws zagen over de donorbank in Californië dus ik zei, ´Waarom doe ik dat niet? ´ Dan kan ik in ieder geval andere onvruchtbare koppels helpen.”

Vaak kozen spermadonoren ervoor om anoniem te blijven, maar Michael koos ervoor een formulier te ondertekenen wat zijn kinderen in staat stelde contact met hem op te nemen als ze eenmaal 18 waren.

Lees ook  Vermiste zwemmer gevonden in Honswijkerplas bij Tull en 't Waal

Terwijl hij het tekende, schoot het door zijn hoofd dat hij misschien op een dag in de toekomst zijn nageslacht zou ontmoeten.

De jaren verstreken en veel van de kinderen voelde de behoefte om contact op te nemen met hun biologische vader. En met de opkomst van social media, vonden veel donorkinderen ook hun broertjes en zusjes. En ze vonden Michael met behulp van Facebook.

Toen Michael van zijn kinderen hoorde was hij alleen maar blij. Alle 19 kinderen zijn tussen de 16 en 21 jaar en wonen in verschillende delen van de wereld.

Lees ook  Limburgse coronapatiënt bevalt van kerngezonde baby

En hoewel hij de 19 kinderen niet heeft opgevoed, is het moeilijk de opvallende overeenkomsten tussen hen te ontkennen!

Hoewel het voor iedereen ongemakkelijk voelde om Michael ´vader´ te noemen, vond iedereen het wel leuk om eindelijk hun biologische vader te ontmoeten.

En dan hebben we het nog niet eens over hun 18 andere broertjes en zusjes in dezelfde kamer!

Kijk wat er gebeurt als Michael de kamer binnenstapt om alle 19 kinderen te ontmoeten – en de kinderen elkaar ontmoeten – in de video hieronder.

Deel als jij ook vindt dat Michael het juiste deed door anderen te helpen die graag een familie wilden.

Niemand wil Maya de kat nadat ze haar gezien hebben – maar als ze op het punt staat afgemaakt te worden, gebeurt het onverwachte

Geadopteerde hond keert 11 keer terug naar opvang – dan beseft het personeel wat er aan de hand is