in

19-jarige moeder riskeert levenslange gevangenisstraf waarvoor ze haar baby gebruikte.

De meeste moeders aanbidden hun kinderen. Ze doen werkelijk alles om hen veilig en gelukkig te houden. We leren ze hoe te stappen en te lopen, en voeden hen op tot verantwoordelijke volwassenen. Als je een ouder bent, heb je geluk. Behandel hen alsjeblieft met liefde en respect.

Jazmine Nichole Pacyga, 19, is een complete mislukkeling als moeder. Ze deed het ondenkbare – ze misbruikte haar drie maanden oude zoon oraal. Drie maanden? Wie doet zoiets? Een erg zieke persoon. Haar ouderlijke rechten werden ontnomen en ze werd aangehouden wegens aanranding en de productie van seksueel misbruikend materiaal.

Lees ook  Dit zijn 2 identieke tweelingen. Of dat dacht hun moeder toch, tot ze 2 weken later iets raar opmerkte …

Deze laatste aanklacht kwam er omdat er foto’s gemaakt werden, die vervolgens naar Nathan Eric Osborne (32) gestuurd werden.

Ook Osborne werd ondertussen aangehouden. Zij is amper 19 jaar oud en riskeert een levenslange gevangenisstraf. Eerder werd er al een onderzoek naar haar gevoerd wegens kinderverwaarlozing.

Het kind is momenteel in handen van de jeugdbescherming die op zoek zijn naar de vader van het kind.

Lees ook  Ken je Fabrizio en zijn sixpack nog? Daar is niets van over:

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Asielhond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Dan beseft de dierenarts de waarheid!

Op 14-jarige leeftijd besluit hij om een “elfje” te worden. Als de dokters 11 jaar later het verband verwijderen, schieten woorden tekort.