in

21-jarige droomt ervan om als eerste ter wereld de liefde met 100.000 mannen te bedrijven

De liefde bedrijven met de persoon van wie je houdt is gezellig, intiem en magisch. Een van de zuiverste ervaringen die we als mens kunnen meemaken.

Zo denken de meesten van ons over seks. Maar voor Ania Lisewska, een meisje uit Warschau, Polen, is dat zeker niet het geval. Haar levensdoel is om het record te vestigen voor het hebben van seks met de meeste mannen ter wereld.

Het aantal partners dat ze wil bereiken is 100.000 verschillende partners, wat van de jonge vrouw een onofficiële wereldrecordhoudster zou maken. Haar vriendje is, niet verrassend, niet blij met het geheel.

Sommige mensen wachten tot het huwelijk om voor het eerst de daad te doen en anderen zijn goed op de derde date, en sommigen willen zo snel mogelijk tussen de lakens duiken. Ania Lisewska is echter het meest geneigd tot deze laatste categorie, op een veel grotere schaal.

Was met 284 verschillende mannen geweest

Alles begon in 2013 toen ze haar huidige doel stelde om met 100.000 verschillende mannen te zijn.

Lees ook  Aannemer sloopt muur te veel: buurman staat n*akt in badkamer

Toen Ania, toen 21, aan haar ongelooflijke liefdesreis begon, had ze al met 284 verschillende mannen geslapen. Een ongelooflijk hoog aantal voor de meeste mensen, maar niet eens in de buurt van wat haar uiteindelijke doel is.

In het begin richtte Ania zich op het vinden van partners uit Polen. Na een tijdje heeft ze echter haar zinnen gezet op de rest van Europa. Ze gaf toe dat ook andere delen van de wereld haar interesse hebben gewekt – en dit motiveerde haar vreemde “avontuur”.

Eigenlijk heeft ze een vriendje.

Aanvankelijk twijfelden veel mensen aan de ernst van de 21-jarige. Toen ze echter een website en een Facebook-pagina begon om haar reis te documenteren, begonnen de gebruikers zich open te stellen voor het idee.

Ania heeft ook een aantal regels voor deze taak vastgesteld. Alleen mensen met wie ze nog nooit eerder is geweest, tellen mee als nieuwe partners – en een enkele sessie kan niet minder dan 20 minuten duren. En ze zal het alleen in het weekend doen.

Lees ook  Jack (53) krijgt nog steeds vakantiegeld van z'n moeder... En hij is niet de enige

Ervan uitgaande dat ze non-stop de liefde bedrijf met verschillende mannen, 20 minuten per keer zou het haar bijna vier jaar kosten om haar doel te bereiken. Maar dat is als het Poolse meisje geen pauze neemt om te eten, naar de wc te gaan of te slapen. Als ze haar huidige schema van alleen de weekenden aanhoudt, is ze op 81-jarige leeftijd klaar als ze elk weekend 16 nieuwe partners heeft. Met andere woorden, het is nauwelijks haalbaar.

Haar vriendje (ja, ze heeft er een) heeft haar nog niet gedumpt en begrijpt haar wensen, ook al is hij niet blij met het gekke doel van zijn partner.

Veel succes

Hoe het de afgelopen jaren met Ania is gegaan is een beetje onduidelijk, maar alleen dat ze zo’n vreemd project is begonnen kan als opmerkelijk worden beschouwd. Natuurlijk houden we onze vingers gekruist zodat ze gelukkig kan zijn en het leven kan leiden dat ze voor zichzelf wenst.

Druk nu op die deelknop hieronder en vertel ons wat je hiervan vindt!

Niemand kan dit raadsel in één keer oplossen – Lukt het jou wel?

20 kinderen die extreem creatieve ouders hebben