in

2,3 miljoen kijkers huilen mee met ‘overgeslagen’ Maureen in All You Need is Love

De All You Need is Love-kerstspecial is opnieuw de absolute winnaar van kerstavond. Robert ten Brink wist ruim 2,3 miljoen tv-kijkers te raken met een recordaantal herenigingen, al viel het laatste fragment lang niet bij iedereen in de smaak.

Veel kijkers reageerden verontwaardigd op de ‘grap’ die het programma met de Friese Maureen uithaalde.

Zij werd pas na afloop van de show herenigd met haar Nieuw-Zeelandse vriend Liam. ‘Dat laatste van Maureen en Liam vond ik nog zieliger dan de reclame met Frekkel.’

In de studio van All You Need is Love wachtte Maureen gisterenavond vol smacht op haar geliefde Liam, hopend dat hij net als de anderen de studio in zou komen dartelen.

Lees ook  10 dingen die er gebeuren als je lichaam te weinig water heeft

De Friezin ontmoette filmmaker Liam toen ze aan het backpacken was door Nieuw-Zeeland. Smoorverliefd werden de twee. Ze maakten zelfs samen een film.

Filmkaartje
Maar in het programma wordt Maureen door Robert ten Brink afgescheept met een kaartje voor de film All You Need is Love. Daarna loopt Robert vrolijk door naar de volgende kandidaat, wier liefje wel in de studio is.

Terwijl het einde wordt afgekondigd, kijkt Maureen eerst nog af en toe naar de deuren, hopend dat Liam toch nog binnenkomt.

Lees ook  Wow, dit betaal je voor een half uurtje met Famke Louise!

Maar wanneer Roberts dochter Suus het laatste liedje inzet, verdwijnt het laatste sprankje hoop in Maureens ogen. Ze is in tranen: Liam komt écht niet.

Pas na de show, als ze verdrietig in de hal staat te turen op haar telefoon, komt Liam opeens aangewandeld. ,,Maureen, it’s me!”, brengt hij uit. Huilend vliegt de Friezin zijn armen in.

Na All You Need Is Love waren het NOS Journaal van 20.00 uur (1,6 miljoen kijkers) en Goede Tijden Slechte Tijden (1,1 miljoen kijkers) maandag de best bekeken programma’s.

Machinist heeft traumaopvang nodig na walgelijke ‘grap’ op perron Duivendrecht

Alice (29) pleegt zelfmoord nadat haar vriend sterft