in ,

De 24-jarige bezoekt zijn vriend in het ziekenhuis. Als hij ziet wat er op het bordje geschreven staat, stort hij in tranen op de grond.

Graham McMillan heeft een bijzondere verrassing voor zijn beste vriend. Met een tros ballonnen en een zelfgemaakt bordje sluipt hij over de grond van het Baylor-All-Saints-ziekenhuis in Texas, VSA. Als zijn vriend Danny Kolzow leest wat er op zijn bordje staat, barst hij in tranen uit.

Er stond op: “Ik heb gehoord dat je een nier nodig hebt, wil je de mijne?”

 Danny lijdt aan het syndroom van Alport, een erfelijke nieraandoening. Beide nieren staan op het punt om het te begeven, en als er niet snel een wonder gebeurt, dreigt hij binnen enkele weken te sterven.

Graham liet zich stiekem testen en bleek dat hij een geschikte orgaandonor zou zijn voor Danny. Hij meldt zich onmiddellijk voor de operatie aan en verrast zijn beste vriend met het heuglijke nieuws.

Lees ook  Jongen heeft last van een klein puistje bovenop zijn hoofd. Wat er dan uitkomt is bizar!

Danny is zo overweldigd dat hij ineenstort van vreugde. Zijn vriend neemt hem bij de arm en probeert hem te kalmeren.

Graham en Danny leerden elkaar kennen tijdens hun studies en zijn sedertdien bevriend. “Ik ben echt dol op Danny. Hij is een mens die graag geeft” vertelt Graham over hem. De operatie verloopt succesvol en beide mannen herstellen goed.

Lees ook  Man overlijdt plotseling, dan ruikt zijn treurende paard zijn kist en stort in tijdens de begrafenis

Dit is ware vriendschap!

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden op Facebook!

Beide ouders zijn groter dan 1,80 meter. Maar als ze een baby krijgen, wacht hen deze verrassing.

JONGEN (15) PLEEGT ZELFMOORD NA PESTERIJEN OP SCHOOL