in ,

3 jaar nadat haar vriend van de oorlog terugkwam, zag dit meisje dat hij een nieuw familielid had meegebracht en dat kon ze niet vermijden.

In de vijandige omgeving van de oorlog is het moeilijk om iemand te vinden die een beetje een thuisgevoel geeft en je met de beide voetjes op de grond houdt. Maar Vance vond die iemand en dat zou zijn leven voorgoed veranderen.

We zeggen en schrijven januari 2012 toen Vance McFarland naar Afghanistan werd gezonden om er samen met een explosievenhond op missie te gaan. Daar werden Vance en de hond Ikar de beste vrienden.


Maar voor Vance was Ikar meer dan een hond. “Die hond zorgde ervoor dat ik me een beetje thuis voelde”, legt Vance uit. Hun band was zo sterk dat de andere soldaten zelfs jaloers waren.

Lees ook  Leraar voert puppy aan schildpad in klas

Toen ze terugkeerden uit Afghanistan scheidden hun wegen. Een privé-bewakingsfirma zou Ikar in dienst nemen, maar dat bleek niet het geval te zijn. In plaats daarvan kwam hij in een asiel terecht. Daar zou hij slechts 4 tot 5 weken verblijven, maar in realiteit werden het 17 lange maanden.

Maar toen kwam Operation Rescue K9 op het voorplan. Dit is een organisatie die gepensioneerde K9 honden opvangt en een nieuwe thuis voor hen zoekt. In het geval van Ikar wist iedereen waar dit zou zijn …

Lees ook  Moeder legt haar pasgeborene op de bank naast haar hond en loopt weg. Pas hiermee op!

Op een ochtend kreeg Vance via Facebook een bericht van de organisatie met de vraag of hij geïnteresseerd was om Ikar te adopteren. Daar hoefde hij geen twee keer over na te denken. Hoewel hij al twee honden had, zei hij onmiddellijk ja!

Na 3 lange jaren waren deze beste vrienden eindelijk herenigd. Bekijk het emotionele weerzien hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Men kan zeggen wat men wil, maar deze tattoos zijn allesbehalve normaal!

De vader gooit haar pop in de bosjes en geeft gas. Als hij in de achteruitkijkspiegel kijkt, breekt mijn hart.