in

3 jonge mannen grijpen oud paar, agent kijkt verbijsterd toe..

Oud worden is niet altijd even leuk, en beseffen dat je lichaam niet meer werkt zoals vroeger, al evenmin.

Maar het moeilijkste is wellicht het aanvaarden van je eigen beperkingen. Het is een raar gevoel, vanbinnen voel je je even jong als vroeger, gevangen bijna. Maar je lichaam wil niet meer mee.

De 89-jarige Rose Griest en haar 100-jarige man David hebben zich intussen al bij hun leeftijd neergelegd, maar ze willen natuurlijk wel hun onafhankelijkheid behouden. Toen ze het toilet wilden gebruiken aan een tankstation onderweg naar huis van de dokter gebeurde er echter iets…

Het hoogbejaarde paar had hun wagen geparkeerd aan het eerste tankstation dat ze tegenkwamen om naar het toilet te gaan, maar waren zichtbaar uitgeput toen ze eenmaal terug aan hun wagen waren.

Lees ook  Tweelingzusjes worden beiden met een zeldzame vorm van kanker geboren en genezen gelijktijdig op wonderbaarlijke wijze

Politieagent Kanesha Carnegie was in de buurt en maakte aanstalten om de bejaarden een handje te gaan helpen. Maar uit het niets doken drie mannen op vanuit het tankstation.

Helpend handje
Wat daarna gebeurde verbijsterde de agente. Het enige wat ze kon doen was haar smartphone nemen en de drie mannen filmen, drie rappers uit Orlando.

Joc Koe Stoe, Marty en Freddy G hadden gezien hoe Rose en David maar met moeite tot bij hun auto geraakten, en ze besloten om even te helpen.

Lees ook  Deze mama bekijkt de bewakingscamera van haar kind van 2 jaar en ziet de vreselijke realiteit!

Volgens een verslag zei Marty: “Ik dacht na, dit kon mijn grootmoeder geweest zijn.”

De video werd op Facebook geplaatst en heeft een gevoelige snaar geraakt bij velen. Ook bij mij. En ik denk ook bij jullie.

Bekijk het hieronder zelf:

Er bestaan nog steeds goede mensen op de wereld, en het brengt een lach op m’n gezicht om deze mannen zo’n mooie daad te zien doen.

Help ons dit hartverwarmende gebaar te verspreiden door dit artikel te delen op Facebook!

Condoom monster van tien meter doemt op uit de diepte

Boze klanten belagen Intertoys medewerkers! Kinderen in de winkel huilden..