in

3 zusjes doodgehongerd

In New Delhi de hoofdstad van India zijn 3 zusjes overleden nadat ze 8 dagen niets te eten hadden gekregen. De meisjes waren 2,4 en 8 jaar oud.

Buren troffen de kinderen levenloos aan deze week, bericht de Hindustan Times. Zij hadden te horen gekregen dat de meisjes waren flauwgevallen. „Ik nam ze met hulp van een omwonende mee naar het ziekenhuis. Daar verklaarden de artsen dat ze dood waren”, vertelde de zoon van de huisbaas.

Lees ook  De verdachten hadden nooit gedacht, dat de video openbaar werd. Maar het gebeurde wel. Nu kunnen ze levenslang tegemoet zien

Onderzoek
Uit onderzoeken van de artsen blijkt dat de kinderen zijn overleden aan de gevolgen van ondervoeding.„Er was geen spoor van vet meer op hun lichamen. Uit lijkschouwing bleek dat hun magen helemaal leeg waren”, zei een arts. „In mijn vijftien jaar in een overheidsziekenhuis heb ik nog nooit zoiets gezien”, reageerde een andere dokter.

Lees ook  Nico (62) na lijdensweg genezen van coronavirus: ‘Puur geluk dat ik nog leef’

In de war
De politie heeft de moeder van de kinderen verhoord, maar zij zou maar beperkt in staat zijn vragen te beantwoorden. De vrouw lijkt volgens de autoriteiten in de war te zijn. De vader van de kinderen, een riksjatrekker, zou enige tijd geleden zijn verdwenen. Sommige buren verklaarden dat hij op zoek was gegaan naar werk.

Dit is waarom je nooit een koude, natte handdoek op de rug van je hond mag leggen

Temptations Niels gaat door het lint