in

35+ indrukwekkende tattoos die littekens en moedervlekken in kunstwerken veranderen

Soms laat het leven ons met littekens achter. Soms worden we met hen geboren, we noemen ze gewoon moedervlekken. Of je nu bent geboren met moedervlekken of een litteken hebt, deze sporen kunnen ons ongemakkelijk maken.

En mensen zullen er alles aan doen om deze cijfers te verbergen. Sommigen willen dat ze volledig onzichtbaar zijn. Anderen laten het gewoon lekker zitten.

Deze mensen omhelzen hun littekens en moedervlekken. Ze zullen ze zelfs proberen te verbeteren. Hier zijn enkele mensen die hun littekens in kunstwerken hebben veranderd.

35+ verbluffende tatoeages die moedervlekken transformeren naar kunstwerken:

1) Geringde planeet

Deze tatoeage is niet van deze wereld. Ze veranderden een moedervlek in een mooie geringde planeet. Mijn favoriet is de kleine ster.

2) Alien ontvoering

Dit is nogal een slim ontwerp. Het litteken lijkt op een trekstraal die deze vrouw het ruimteschip in trekt. Hoe slim!

3) Luipaard-vlekken

Dit meisje haatte ooit de moedervlek achter haar oor. Nu vindt ze het geweldig. Ze verstopte het gebied achter haar oor met haar haar, maar dat zal ze niet meer doen.

Nog een super slim ontwerp hier. Het is een tatoeage van een sialia op een tak. De tak is eigenlijk een litteken.

5) Lichtzwaard litteken

Dit was ooit een saai litteken. Nu is het een lichtzwaard met een donkere heerser. Dit is zo’n coole Star Wars-tatoeage.

6) Pootafdrukken

Deze moedervlek veranderde in een puppyafdruk. Een van de kleine puppy-tenen is eigenlijk een moedervlek. Hoe schattig!

7) Sterrenbeeld

Deze moedervlek dient als diepe ruimte. Daarbinnen is een mooie constellatie. Ik hou van de eenvoudige schets.

8) De zwemmer

Dit stuk is gewoon te schattig. Ik ben dol op een goede actie-tatoeage. Het litteken ziet eruit als een golf of zoiets

Dit moedervlek leek op sommige continenten. Dus de kunstenaar veranderde het in een kaart van soorten. Een kaart van een onbekend land.

10) Bloemdekking

Dit is een totale bodembedekking. Je kunt zelfs niet zeggen dat daar in het begin een moedervlek was. wat een uniek ontwerp.

11) Spook

Dit is een leuke. Ze dachten altijd dat hun moedervlek op een geest leek. Dus dat zijn ze gewoon gaan maken.

12) Orchidee Tattoo

Dit is gewoon prachtig. Dit bloemmotief is nog een volledige cover-up. Het gaat helemaal langs haar arm.

13) Gemorste wijn

Dit is gewoon hilarisch. Hun moedervlek lijkt op een gemorst glas wijn. Dus hebben ze zojuist een tatoeage-wijnglas toegevoegd.

De moedervlek van deze vrouw kon niet worden verlicht. Dus besloot ze er een door Harry Potter geïnspireerd kunstwerk van te maken. De moedervlek werkt perfect als het lichaam van de uil.

15) Spin

Wat een leuke manier om een tatoeage aan te kleden. Deze kunstenaar dacht dat het een leuk idee zou zijn om benen aan deze moedervlek toe te voegen. Hij had gelijk.

Lees ook  Een moeder ontmoet een onbekende die als 2 druppels water op haar dochter lijkt. De waarheid is onwezenlijk!

16) Grote witte haai

Deze haai lijkt erop dat hij een hap uit je wil nemen. Het is ook de perfecte manier om je in een litteken te mengen. Je merkt het litteken nauwelijks.

17) Visgraatlitteken

Dit litteken zag er skeletachtig uit. Dus besloot de kunstenaar om een vis te worden die schoon was geplukt. Het gaat heel goed.

18) Rennende Forrest Gump

“Run Forest, Run!” Deze tatoeage is geïnspireerd op “Forrest Gump.” Het laat zien dat Forest zich losmaakt van zijn beenbrace.

Je kunt het nu nauwelijks merken. Maar deze vrouw heeft een litteken op haar borst. Nu is het een mooi juweelhart.

20) Naald en draad

Dit litteken is perfect verwerkt in deze tatoeage. Het is een naald en draad. Ze naaien het litteken op.

21) Aquarel vogelkooi

Ik hou gewoon van aquarel tatoeages. Deze is prachtig. Het laat vogels zien die uit hun kooi barsten.

22) Slangen wending

Deze schattige tattoo probeert niet het litteken te verbergen dat het litteken bevat. Het is een slang die lijkt op een staf. De staf is het litteken.

23) Verbrand naar bloemen

Deze vrouw leed aan enkele behoorlijk ernstige brandwonden. Nu zijn ze mooi. Ik geloof dat het kersenbloesems zijn.

Dit been is behoorlijk indrukwekkend. Het wordt gebruikt om littekens op de buitenkant van de dij te verdoezelen. Ik hou van zwart en wit.

25) Bloemenborst

Veel vrouwen zullen tatoeages gebruiken om littekens van de borstamputatie te verbergen. Sommige vrouwen hebben zelfs tepels aangetrokken. Dit is een mooi bloemmotief.

26) Wervelkolom litteken

Deze vrouw had een litteken op haar rug. Nu is het een mooie wijnstok. Een die begint te bloeien.

27) Ooglidcorrectie

Dit is gewoon ongelooflijk. Deze man leed aan een verwonding die zijn aandacht trok en zijn wenkbrauw weghaalde. Dankzij deze indrukwekkende tatoeage lijkt hij een beetje meer op zijn oude zelf.

28) Gevleugelde litteken

Dit litteken zag eruit alsof het een spanwijdte had. Nu doet het dat eigenlijk. Het is een mooie blauwe vlinder geworden.

29) Aderdekking

Dit is geen cover van een litteken of een moedervlek. Het bedekt een paar lelijke aderen. Best wel gaaf!

31) Mooie klaprozen

Dit artikel kon de perfecte kleur gebruiken om deze moedervlek te complimenteren. Deze klaprozen zijn gewoon prachtig. Die kleuring is gelijk.

32) Schildpad Tattoo

Deze geboortevermarkering is perfect weggewerkt met deze tatoeage. Het is niet eens getekend, maar perfectlhy mengsels. Wat een schattige schildpad.

33) Hoofdgeblazen tatoeage

Dit stuk is erg interessant. Het is een vrouw die haar hoofd laat opblazen. De stip is haar moedervlek die prachtig wordt omgezet in kunstwerk.

34) Litteken neemt vlucht

Dit litteken ziet eruit alsof het op het punt staat om te vliegen. Het deed ooit de tattoo-artiest een beetje werk erin. Het is een mooi ontwerp van de vlinderwaterverf.

Lees ook  Je lichaam waarschuwt je voor borstkanker: 5 verborgen signalen die je niet moet negeren

35) Met littekens bedekt wapen in skelet

Deze littekens zijn gemaakt voor deze tatoeage. Dat is een behoorlijk slechte ezel, moet ik zeggen. Wat een getalenteerde kunstenaar.

36) Koekiemonster

Deze Cookie Monster Tattoo is zo gedetailleerd. Het ziet eruit als de echte muppet. Ik hou van hoe de moedervlek wordt bewaard en dient als een koekje.

37) Stamvogel

Deze persoon had ooit meerdere littekens op zijn armen. Nu is het een sterk en krachtig stuk. Deze tribale vogel was helemaal zwart.

38) Mammoet

Dit is absoluut hilarisch. Deze persoon met een harige moedervlek heeft een groot gevoel voor humor. Het is nu een wollige mammoet.

39) Litteken naar zonsondergang

Wat ooit een litteken was, is niet meer. Nu is het een prachtige zonsondergang. Met prachtige strandgolven eronder.

40) Pac Man-pellet

Een andere persoon met een grappig gevoel voor humor. Ze vonden hun moedervlek niet zo erg. Ze hebben er net een PacMan-pellet van gemaakt.

41) Spin

Dit ontwerp maakt gebruik van de verschillende hoogtes van het litteken in het ontwerp. Het wordt gebruikt om de spider dimensie te geven. Het is ook behoorlijk griezelig op een coole manier.

42) Geboorte Eiland

Deze moedervlek leek op een stukje land. Dus maakte de tattoo-artiest het tot een prachtige ontsnapping uit het eiland. Compleet met eenvoudige palmbomen.

43) Mr. Potato Head

Het litteken van deze persoon leek op een grote ole-aardappel. Dus dat was de inspiratie voor deze Mr. Potatohead-tatoeage. Wat een geweldige snor.

44) Marilyn Beauty Mark

Met deze tatoeage kan het schoonheidssymbool van de persoon een schoonheidssymbool blijven. Nu is het gewoon het schoonheidssymbool van Marilyn Monroe. Compleet met haar handtekening in lippenstift.

45) Avontuur-tattoo

Deze moedervlek werd omgevormd tot een eiland. Het vertelt ook het verhaal van een gevaarlijke reis. Eentje die te maken heeft met gevaarlijke zeedieren en piratenschepen.

46) Gitaargaten

Deze persoon heeft een sierlijk schoonheidsteken op hun nek. Maar ze wilden het opjutten. Nu is het een gitaargat.

47) Perfecte albumhoes-tattoo

Deze moedervlek was perfect voor dit album cover recreatie. Het is de cover van het album “In The Airplane Over The Sea” van het Neutral Milk Hotel. Het is cool en slim.

48) Sluit stippen aan

Deze man heeft zijn eigen sterrenbeeld gemaakt van moedervlekken. Hij heeft zojuist de stippen tussen hen verbonden. Nu zijn zijn moedervlekken sterren

49) Pokémon Tattoo

Deze man gebruikt Pokémon om zijn moedervlek te verbeteren. Het is een rookwolk. De rook wordt veroorzaakt door de vlam van Charmander.

50) Ballertatoeage

Deze vent is aan het balanceren. Zijn moedervlek is nu het Air Jordan-logo. Zijn moedervlek is de basketbal.

Nederlandse chick werd bedrogen en werd toen maar de grootste slet van Tinder

Adele heeft slecht nieuws voor haar fans