in

36 beagles zullen sterven nadat ze een jaar lang gedwongen worden om pesticiden te eten.

Er werd een petitie gestart om de levens van 36 beagles te redden die gedood zullen worden nadat ze in een laboratorium een jaar lang verplicht worden om pesticiden te eten.

Verwacht wordt dat de meeste honden nog voor het einde van het experiment zullen overlijden aan de gevolgen van de giftige chemicaliën. Maar de honden die het toch overleven, zullen hoe dan ook geëuthanaseerd worden.

Het laboratorium in Michigan (VS) zegt dat dit gedaan wordt om te kijken hoe de pesticiden de organen van de honden aantastten. Op die manier willen ze de gevaren van blootstelling aan mensen onderzoeken.

LEES OOK!
Deze puppy slaapt alsof hij letterlijk dood is. Baasje enorm geschrokken!

Maar de dierenwelzijnsgroep Humane Society of America is woedend over het lot dat de honden te wachten staat, en eist dat er wordt afgezien van het experiment.

Een woordvoerder van de groep zei: “Deze wrede en onnodige proeven bestaat erin dat men honden gedwongen pesticiden laat eten.

De honden worden gehouden in krappe kooien. De honden hebben geen uitweg. De honden die niet zullen sterven van het gif, zullen begin juli geëuthanaseerd worden.”

LEES OOK!
Nooit met je hond op de roltrap gaan! Puppy Giorgio ging bijna dood!

De petitie om het experiment stop te zetten, werd al meer dan 140.000 keer ondertekend.

Deel dit bericht om deze wrede praktijken onder de aandacht te brengen en mee te eisen dat dit onmiddellijk wordt stopgezet!

Opgepast: De onderstaande video bevat heftige beelden en is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Arrogante tiener wil benen niet verplaatsen – man gaat doodleuk bovenop hem zitten.

Heldhaftige ouders verhinderen dat s*ksdelinquent peuters in park kidnapt.