in

36-jarige moeder maakt een vunzig feestje van dochters verjaardag::

Rachel Lehnardt mag niet klagen met haar straf: een boete van 600 dollar en zes jaar voorwaardelijk. Het had een stuk erger kunnen zijn als je ziet wat deze dame uitgestoken heeft… Vijf kinderen heeft Rachel.

En vier van hen waren op het moment van de feiten bij haar ex-man. Eén van haar dochters (16) had echter wat vriendjes uitgenodigd. Al snel werd het onschuldige feestje een wilde… je raadt het al!

Lees ook  Emotionele Robin Martens vertelt bij Beau voor het eerst over mishandeling

Zo werd er eerst een potje ‘Twister’ zonder kleren gespeeld in het bijzijn van mama Rachel waar zij ook gezellig aan mee heeft gedaan.

De kinderen kregen ook nog jointjes en alcohol. Met één 18-jarige jongen had de moeder ook de lakens gedeeld. Ze gaf echter toe aan haar AA-begeleider dat ze na het potje rampetampen nog steeds ontzettend op springen stond en dan maar speeltjes gebruikte in het bijzijn van de kinderen.

Lees ook  André Hazes: “We onderzoeken of we het leuk vinden samen”

Het was uiteindelijk haar begeleider die de dame verklikte bij de autoriteiten.Maar dat is nog lang niet alles.

Het 16-jarige vriendje van de dochter zou ook van alles gedaan hebben met de 36-jarige moeder op die specifieke avond. Zo zou Rachel wakker geworden zijn terwijl de jongen met haar bezig was:

Sebastien roostert bijna zijn kat tijdens het aansteken van een scheet

Moet je zien wat je met een beetje kaarsvet uit je oor kan krijgen