in

4 dagen lang was ze VERMIST: Met een zwak stemmetje begon ze om hulp te roepen, maar tevergeefs

Oudere mensen lopen een hoger risico om zichzelf te verwonden of gekwetst te geraken. Dat komt omdat hun botten al een beetje brozer zijn of doordat ze gemakkelijker hun evenwicht verliezen. Als dit dan gebeurt, heeft dit doorgaans verregaande gevolgen. Toen de 87-jarige Doreen Mann in haar badkuip uitgleed, kon ze niet bij de telefoon om hulp te bellen. Met een zwak stemmetje begon ze om hulp te roepen, maar tevergeefs …

oma1-1

De arme dame zat vier volle dagen in haar badkuip voor er hulp kwam opdagen. Maar als het niet van serveerster Sonia Congrave had afgehangen, had ze daar kunnen sterven. Congrave merkte dat Mann, een van haar vaste klanten, niet meer om haar appeltaart was geweest. Dus belde ze de politie om even bij de bejaarde dame langs te gaan.

Lees ook  Het geheim wat geen enkele dokter je vertelt: Dit is hoe je snel en goedkoop van luizen afkomt!

Gelukkig was de deur niet op slot en kon de politie haar net op de valreep redden!

oma2-1

Sonia Congrave is een serveerster in een taverne. Ze heeft veel klanten, maar een bejaarde dame kent ze erg goed.

oma3-1

Doreen Mann kwam elke dag naar de taverne en bestelde telkens hetzelfde. Toen ze plotseling niet meer kwam opdagen, wist Congrave dat er iets niet klopte.

Lees ook  Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.

oma4

Congrave belde de politie om even bij de oude dame langs te gaan, waar ze haar in haar badkuip aantroffen. Ze zat daar al vier lange dagen vast en was niet in staat om te bewegen of om hulp te bellen!

oma5

Dankzij de aandachtige serveerster is ze nu veilig en wel!

Ondertussen heeft Mann haar dagelijkse bezoeken aan de taverne hervat om haar nieuwe vriendin te zien – eentje die haar leven redde!

DEEL deze heldendaad met je vrienden!

Deze moeder nodigt haar nieuwe vriend om 2 u ’s nachts uit. Maar als hij de kinderen ziet, doet hij iets ongelofelijk!

15 prachtige foto’s waar je de hele dag naar wilt blijven kijken