in

4-jarige diep teleurgesteld als hij te horen krijgt dat hij de hond niet mag adopteren. In plaats daarvan komt hij op een briljant idee.

Zakgeld krijgen is iets wat zovele kinderen krijgen. Ik had het nooit en was altijd jaloers op de kinderen die het wel kregen. Maar elke ouder is anders. En zoals elke ouder anders is, is ook elk kind anders. Sommigen geven al hun zakgeld uit, maar niet deze 4-jarige. Hij spaarde het om een heel speciale reden …

Kinderen van Jaxton’s ouderdom zijn geneigd om snoep en speelgoed te kopen. Hetgeen perfect begrijpelijk is, het zijn kinderen. Dus toen Jaxton zijn moeder Elyse Betschart vertelde wat hij wilde, kon ze niet gewoon nee zeggen.

Elyse nam haar zoon mee naar de Charleston Animal Society in South Carolina. Daar dacht hij eraan om een pitbull genaamd Penelope te adopteren. Maar toen hij daar was, zag hij nog een andere pitbull die zijn hart veroverde.

Lees ook  Katja Schuurman woedend na officiële waarschuwing

Hij wilde hen beiden een nieuwe en liefdevolle thuis geven. Met zijn gespaarde geld wilde hij de adoptievergoedingen betalen.

De ene pitbull genaamd Tank trok meteen zijn aandacht. Hij rende naar zijn kennel en riep: “Mama, hij is groot en mollig zoals mij!”

Toen Jaxton aan mama vroeg of hij Tank daadwerkelijk mocht adopteren, moest ze helaas nee zeggen. Ze zijn een militaire familie en pitbulls zijn helaas verboden in de huizen van het leger. Elyse moest uitleggen waarom ze Tank niet konden adopteren, maar in plaats daarvan kon hij wel helpen om een eeuwige thuis te vinden voor Penelope en Tank. Dus besloot hij hen beiden met zijn zakgeld te sponsoren.

Lees ook  WOW: Moet je zien wat er gebeurt als deze vrouw een visnetpanty over haar hoofd trekt! Ongelofelijk mooi dit!

“Heel wat mensen beseffen niet dat sponsering ook een optie is. Dat je het geld echt aan een gezicht kan linken”, vertelde Elyse.

Het asiel was zo geraakt over het gebaar van Jaxton dat ze er een Facebookpost aan wijdden. Jaxton deed echter meer dan alleen maar sponseren, hij zorgde ervoor dat meer mensen over deze optie leerden!

We zijn zo blij dat Jaxton dit deed voor deze twee geweldige honden! Hij is een kleine, inspirerende jongen en we hopen dat hij zo genereus blijft naarmate hij ouder wordt! Zo’n liefdevol hart!

DEEL het verhaal van Jaxton als ook jij trots bent op deze fijne jongeman!

Mama krijgt schokkende straf voor het onthoofden van haar baby.

Zusjes zingen Happy Birthday voor papa, maar let op de baby rechts als hij de kaarsjes uitblaast.