in

4-jarige vertelt moeder voordat hij sterft: “Ik ga naar de hemel en ga spelen totdat je er bent …”

De meesten van ons geloven dat onze dood plotseling zal zijn. Nu bedoel ik niet noodzakelijkerwijs gewelddadig, maar eerder onverwacht, zoals overlijden op zeer oude leeftijd in onze slaap.

Er zijn echter enkele mensen, die zowel de vloek als het voorrecht hebben om hun naderende dood duidelijker te zien dan velen van ons ooit de onze zullen zien.

Sommige mensen met dit duidelijke perspectief reageren op deze nieuwe realiteit met paniek en overweldigende angst, terwijl anderen een soort vrede en acceptatie van hun lot vinden.

Wat voor de meesten van ons ondenkbaar is, is dit 4-jarig kind het soort dat moedig perspectief vindt als hij het einde van een leven nadert dat nauwelijks is begonnen.

Man opgepakt voor brand in Beekse Bergen, die het leven kostte aan tien dieren

De jonge Nolan koos ervoor zich te concentreren op zijn geloof en niet op het feit dat hij niet veel tijd meer had in deze wereld.

De kleine jongen deed zelfs een speciale belofte aan zijn moeder dat hij haar weer in de hemel zou zien.

Nolan Skully begreep dat hij de strijd om zijn leven verloor, die werd veroorzaakt door een zeldzame vorm van kanker die weke delen aantast, genaamd Rhabdomyosarcoma.

Het kind was pas 3 jaar oud toen hij zijn tragische diagnose kreeg en van daaruit werd zijn reis door de genadeloze ziekte vastgelegd in een Facebook-pagina die door zijn familie was opgezet.

Twee jonge mannen riskeren hun leven om hulpeloze man te redden uit brandend huis

Maar te denken dat Nolan standvastig bleef tegenover de dood omdat hij zonder hoop was, zou een misvatting zijn. In feite was het juist het tegenovergestelde.

Hij droomde nog steeds om politieagent te worden. Net als zijn vader, Jonathan, die brandweerman is, wilde Nolan zijn gemeenschap dienen.

Gelukkig kon de jonge Nolan zijn droom waarmaken voordat hij stierf, toen de politiecommissaris van de stad de jonge jongen een bezoek bracht in het ziekenhuis en hem zwoer als erepolitieagent.

Dít vindt Bridgets zoon Mees van zijn moeders nieuwe vriend André

“Kleinste koe ter wereld” heeft de grootte van een kat, en hij is te schattig voor woorden