in

4-jarige was ‘klinisch onthoofd’ en bevond zich dicht bij de dood. Maar het snelle denkwerk van een vreemde redde zijn leven

Een vier jaar oude jongen was “klinisch onthoofd” in een auto-ongeluk in Idaho en overleefde deze hel dankzij een wildvreemde. De vrouw weerstond de verleiding om het huilende kind te wiegen en in plaats daarvan hield ze zijn hoofd gedurende een half uur op zijn plaats totdat de hulpverleners ter plaatse arriveerden.

coma

De jongen in kwestie, Killian Gonzalez, overleefde nadat de ligamenten tussen zijn schedel en ruggengraat 2,5 centimeter verschoven waren als gevolg van de klap van de frontale botsing. De moeder van Killian, Brandy Gonzalez, zei dat ze met haar zoon onderweg was naar Nevada nadat ze een verjaardagsfeestje van een vriendin had bijgewoond. Plotseling verloor ze de controle over het stuur en knalde op een tegenligger.

Lees ook  Toegewijde huisvriend (30) uit Enschede wordt verdacht van mis bruik slapende kinderen: ‘hoe zwart is je geest’

Zelf zat ze geklemd tussen haar stoel en het dashboard. Ze probeerde naar haar bewusteloze zoon op de achterbank te grijpen. “Ik had meteen iets van: Ik moet mijn baby hebben. Ik keek naar achter en zag hem voorover gebogen liggen. Hij huilde niet en was niet wakker”, getuigt de moeder.

Lees ook  Vader (29) ver kracht eigen babymeisje van 10 maanden tot de dood erop volgt

Uiteindelijk hoorde ze haar zoon zachtjes een woord fluisteren: “mama”.

Toen arriveerden Leah Woodward en haar echtgenoot Joel ter plaatse. Joel sloeg het raampje in en kroop naar binnen, waardoor hij zich aan het glas sneed. Leah hield de jongen recht totdat de ambulance arriveerde.

Bekijk hun ongelofelijke verhaal in de onderstaande video en DEEL deze helden met je vrienden!

Dit kan er met je lichaam gebeuren, als je 30 dagen lang DIT 5 minuten lang doet

5-jarige legt de tandenfee op video vast, door een camera op te stellen voor het slapen gaan