in

5-jarig meisje speelt met 14 Duitse herders. Maar kijk wat er gebeurt als ze haar armen omhoog doet… ONGELOOFLIJK!

Toen deze vader tijdens een mooie lentedag zijn 5 jarige dochter zag spelen, wist hij dat hij zijn camera erbij moesten pakken om dit prachtige moment vast te leggen.

Maar wat ervoor zorgde dat deze video viral ging, kwam niet door het feit dat dit meisje zo lief aan het spelen was, maar met wie ze dat deed; ze had namelijk de grootste lol met 14 prachtige Duitse herdershonden!

Om wat voor reden dan ook zijn er nog steeds mensen die denken dat deze honden zeer agressief zijn. Samen met pitbulls hebben Duitse herdershonden nogal een slechte reputatie, wat voornamelijk komt door slechte mensen die (opzettelijk) verkeerde methodes gebruiken om deze honden zo agressief mogelijk te maken.

Lees ook  VS leent geen snuffelhonden meer uit aan Egypte en Jordanië omdat ze slecht behandeld worden

Deze video toont echter aan dat als je een hond op de juiste manier traint, hij gewoon vriendelijk tegen je is. Als een hond wordt opgevoed in een liefdevolle omgeving, dan wordt deze uiteindelijk ook vrolijk en gezond. Aan de andere kant is het natuurlijk geen verrassing dat als je een hond agressief opvoed, hij antisociaal en agressief naar mensen toe wordt.

Lees ook  Bizar: vrouw brengt ’lelijke’ kat naar plastisch chirurg

Het is duidelijk dat de prachtige Duitse herdershonden uit deze video wel met respect zijn opgevoed, en gelukkig maar. Want hoe mooi is het om een 5-jarig meisje met 14 van deze prachtige honden te zien spelen? Mooier dan dit wordt het niet! Vergeet deze video niet te delen met alle hondenliefhebbers als je hier wel uren naar kunt kijken.

Hondje komt te dichtbij bij krokodil wat er dan gebeurt is hartverscheurend

Nederlandse jongetje 4 verdronken in zwembad op vakantie