in ,

5-jarige legt de tandenfee op video vast, door een camera op te stellen voor het slapen gaan

Kinderen uit de hele wereld worden erg nerveus wanneer ze hun eerste tandje verliezen. Het doet wellicht pijn, het kan een beetje bloeden en dan moet er een grote tand in de plaats groeien. Maar eens het melktandje eruit is, ruimt de nervositeit plaats voor opwinding, want dat betekent dat de tandenfee eraan komt!

tandenfee

Deze traditie is eeuwenoud en doet kinderen geloven dat de tandenfee hun tand inruilt voor geld als ze het melktandje onder hun kussen achterlaten. De meeste kinderen stellen zich tevreden met een euro of meer, maar de vijfjarige James Hasimoto wilde het allemaal met zijn eigen ogen zien gebeuren.

Lees ook  Hoogbejaarde man (91) valt van scootmobiel – waarna agent meteen op het voertuig springt en wegrijdt

Toen hij zijn tandje verloor, vroeg hij zijn vader om een camera in zijn slaapkamer op te stellen. Die camera moest zo opgesteld worden dat ze de tandenfee zeker aan het werk zouden kunnen zien.

Gelukkig voor James kan papa wel een beetje met de computer overweg, dus voegde hij eigenhandig een tandenfee aan de opnames toe! Het resultaat is ronduit magisch en wacht tot je de extatische reactie van de jongen ziet!

Lees ook  De mooiste kerstversiering wordt dit jaar van takken gemaakt. Ik kan nauwelijks geloven hoe eenvoudig het wel is.

DEEL deze video met je geliefden en met iedereen die in de tandenfee gelooft!

4-jarige was ‘klinisch onthoofd’ en bevond zich dicht bij de dood. Maar het snelle denkwerk van een vreemde redde zijn leven

HEFTIG! KLEINTJE MAG NIET TE WETEN KOMEN, DAT HAAR VADER DOOD IS. WAT DE POLITIEAGENT DOET…