in

5 oefeningen die je helpen met die hardnekkige onderkin.

Een dubbele kin of onderkin is iets wat veel mensen niet erg aantrekkelijk vinden. Je kan het bij veel lichaamstype vinden, maar het is iets wat vaker voorkomt bij mensen die wat voller zijn dan slanke mensen, en je komt er niet erg makkelijk vanaf.

Een onderkin is een ophoping van vet net zoals je dat kan hebben op andere plaatsen van je lichaam. Wil je hier vanaf komen dan is alleen diëten geen optie, dit is namelijk de één van de laatste plekken waar je vet verbrandt. Maar met de 5 oefeningen hier onder kan je toch resultaten boeken. Deze zijn namelijk gericht op dit gebied.

Lees ook  Hij stierf alleen in een verpleeghuis. Verpleegkundigen dacht dat hij niets van waarde had, tot zij dit zagen!

Je gezicht uitsteken

Dit zorgt voor een strakke kaaklijn. Duw je gezicht naar voren en draai met je hoofd om de spieren onderin aan te spannen.

De lade of centenbak

Wikkel je onderlip over je ondertanden, hoofd naar achter helen, lippen ontspannen en de mond sluiten. Herhaal dit 7-10 keer.

De duckface

Kin omhoog alsof je poseert voor een selfie en herhaaldelijk de duckface maken met je mond. Dit helpt je lippen en stimuleert de elasticiteit van je nekspieren.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: gemene vriendinnen zijn juist de beste vriendinnen

Masseren

Om je van een dubbele kin te verlossen kan je vuisten onder je kin houden terwijl je tv kijkt.

Je neus aanraken

Proberen je neus aan te raken met je tong en een vinger onder je kin houden. Herhaal dit 10-15 keer.

Kom je niet uit de omschrijving of wil je gewoon wat meer begeleiding, bekijk dan het filmpje hieronder. De model doet de oefeningen voor en er zit uitleg bij.

Ze liet haar dochter haar kleren zelf uitkiezen voor de schoolfoto… De keuze van de 3-jarige gaat nu de wereld over!

Wikkel jij altijd je haar in een handdoek na het douchen? Dit moet je NOOIT doen!