in

5 trucs voor je auto, die elke automobilist te weten moet komen

Onze auto’s: we leven er praktisch in. Mijn auto bijvoorbeeld zit helemaal onder het stof, etensresten en nog meer walgelijks. En ik weet dat ik niet alleen ben! Als je een beetje orde in de chaos wil scheppen, moet je deze vijf hacks zeker eens bekijken!

Smeer je autogordel in

Om te vermijden dat je autogordel niet meer goed oprolt en tussen de deur komt te zitten, moet je deze alleen maar even smeren.

Lees ook  Dit jongetje werd geboren zonder kaak en kan niet spreken – 17 jaar later krijgt hij succes met onverwachte carrièrekeuze

Je eigen drinkhouder

Met ducttape maak je in een handomdraai je eigen bekerhouder op de passagiersstoel.

Stof ventilatoren af

De luchtventilatoren kunnen erg stoffig worden … en dat betekent dat dit stof gewoon recht naar jou wordt geblazen! Met een sponsborsteltje kan je echter eenvoudig bij de gleufjes van je ventilator!

GPS houder

Je hebt een GPS op je telefoon maar geen houder? Niet getreurd met een elastiek en een pen maak je in een handomdraai je eigen houder aan de ventilator!

Lees ook  Enorm veel kritiek op dit gewaagde kiekje van Gaby Blaaser!

Schone ramen

Een eenvoudige manier om je ramen dampvrij te houden, is door kattenbakvulling in een sok te stoppen en dit op je dashboard te leggen (kattenbakvulling is gemaakt om vocht te absorberen).

DEEL deze geniale trucs met je vrienden!

GTST-actrice Britt Scholte: “Ik ga na de opnames vaak huilend naar huis”

Plotseling is het doodstil in de kraamkamer. Als de moeder vraagt, wat er met de baby aan de hand is, moeten de artsen diep ademhalen