in

6 dingen die je moet weten voordat je populaire neusstrips gaat gebruiken

We houden misschien van neusstrips vanwege het gebruiksgemak, maar het blijkt dat er wat neveneffecten en nuances in hun toepassing kunnen zitten.

Het is altijd beter om alle tips van de specialisten te kennen, om ongewenste resultaten te voorkomen. Dus, voordat u een poriestrook gebruikt, laten we ze eerst eens van dichtbij bekijken.

Wij van Leefspiritueel begrijpen het belang van de juiste schoonheidsprocedures en delen graag wat professionele informatie met u over poriestrips. Voordat je gaat lezen, wij raden persoonlijk deze neusstrips aan.

1. Poriën-strips zullen mee-eters niet voorkomen.
Neusstrips voorkomen niet dat er weer mee-eters ontstaan en verminderen de opbouw van olie niet. Daarom zie je die zwarte stippen op je neus misschien heel snel weer terug.

Dermatologen stellen voor om de neusstrips herhaaldelijk te gebruiken. Dit kan één of twee keer per week, om mee-eters te vermijden.

2. Neusstrips zorgen niet voor een diepe reiniging.

Dermatologen zeggen dat neusstrips de poriën op je neus eigenlijk niet helemaal schoon maken. De sterke lijm verwijdert alleen de bovenste lagen van de dode huidcellen en er blijft nog veel vuil in de poriën achter. Het kan dus zijn dat u toch een diepe reiniging nodig heeft.

Lees ook  Mama’s ENORME buik zit vol blauwe plekken. Zie hoe haar echografie de verbluffende waarheid onthult…

3. Poriestrips kunnen je huid irriteren.

Specialisten zeggen dat als je een gevoelige huid hebt, poriestroken deze kunnen irriteren en zelfs beschadigen.

Dit gebeurt omdat de lijm wat haren kan uittrekken en je huid kan verknoeien. Bovendien is het beter om te controleren en te zien of je een allergie voor de lijm hebt. Je kunt bijvoorbeeld het eerst op je hand te proberen.

4. Stoom je gezicht voor 10-20 minuten voordat je een poriestrip toepast.

Warm water en stoom kunnen helpen om het talg in uw poriën los te maken. Zo kunnen uw strips het talg beter verwijderen.

Doe gewoon een stoombad voor je gezicht voor ongeveer 10-20 minuten of breng warme handdoeken aan op je gezicht. Uw poriën zullen breder opengaan en het zal gemakkelijker zijn om zich te ontdoen van mee-eters.

Lees ook  Frans en Mariska Bauer delen verdrietig nieuws

5. Knip je strips af voor een beter resultaat.

Schoonheidsvloggers raden aan om de randen van uw poriestrook te knippen zodat het gemakkelijker is om deze aan te passen aan de vorm van uw neus.

In dit geval kunt u bellen onder de strip vermijden, zodat u geen vlekken op uw neus mist. U kunt hem ook doormidden snijden en aan beide zijden van uw wangen gebruiken.

6. Gebruik een ijsblokje na het aanbrengen van een poriestrook.

Plakkerige neusstrips kunnen de poriën groter doen lijken na het verwijderen van de bovenkant van de zwarte kop. Dit kan uw poriën gevoeliger maken voor infecties.

U kunt proberen een ijsblokje te gebruiken na het gebruik van een strip. Dit zal je helpen je poriën te sluiten. Als je geen fan bent van deze procedure, spoel dan je gezicht met koud water.

Hoe vaak gebruik je neusstrips? Probeer je poriën af en toe diep te reinigen?

Moeder Terror Twins doet boekje open over dochters

Het zonnetje uit de teletubbies is inmiddels 23 jaar – en zo ziet ze er nu uit!