in

Horror oom uit Eindhoven kon niet afblijven van zijn kleine nichtje tijdens logeerpartijen

Een 53-jarige man is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 jaar voor jarenlang s*ksueel m*sbruik van zijn nichtje in onder meer Eindhoven.

De rechtbank Oost-Brabant legt de verdachte daarnaast een contact- en een locatieverbod op van 5 jaar, de maximale termijn.

Het meisje was vanaf haar negende regelmatig alleen bij haar oom in Eindhoven. Hij m*sbruikte het meisje tijdens die bezoeken en logeerpartijen in zijn woning. Dit ging door tot november 2017, toen het meisje 14 jaar was.

Op die leeftijd vertelde zij op school over het m*sbruik. Volgens het meisje is zij verspreid over al die jaren tientallen keren s*ksueel m*sbruikt.

Verder betaalde de verdachte zijn nichtje een aantal keer voor het verrichten van s*ksuele handelingen.

Lees ook  De getraumatiseerde hond legt zich bij de baby te slapen. Wat er dan gebeurt, doet het internet ontploffen van schattigheid.

Zo liet hij haar naaktfilmpjes maken van zichzelf en naar hem sturen. Vervolgens dreigde hij die beelden te verspreiden.

Nadat het s*ksueel m*sbruik uiteindelijk gestopt was, bleef de verdachte zijn nichtje structureel lastigvallen door haar enorm veel WhatsApp-berichten te sturen.

De verdachte wierp zich op als vertrouwenspersoon bij wie het meisje altijd terecht kon en beschaamde dit vertrouwen vervolgens op grove wijze.

Het meisje kwam een aantal keer per jaar bij haar oom thuis omdat zij graag met de honden uit de kennel van haar tante speelde.

Ze was meestal op bezoek als haar tante in het buitenland was. De verdachte wist dat het meisje autisme heeft en dat de relatie met haar ouders gecompliceerd was.

Lees ook  Stel sluit 70-jarige vrouw maandenlang op in hondenkennel

Daar maakte hij ernstig m*sbruik van. Door zijn handelen deed de verdachte zijn nichtje onbeschrijflijk veel leed aan.

Volgens een psycholoog lijdt de verdachte aan een p*dofiele stoornis en een persoonlijkheidsstoornis.

Daarom beschouwt de rechtbank hem als licht verminderd toerekeningsvatbaar voor zijn daden. Al met al vindt de rechtbank een onvoorwaardelijke celstraf van 6 jaar op zijn plaats.

Daarnaast mag de verdachte 5 jaar lang op geen enkele wijze contact opnemen met zijn nichtje en mag hij diezelfde periode niet in de gemeente Eindhoven komen. Ook moet hij het meisje een schadevergoeding betalen van ruim 10.000 euro.

Dit zijn de 7 signalen die een tekort aan serotonine kunnen onthullen

Auto met lichaam in kanaal aangetroffen tijdens zoekactie vermiste Ciska Bruins