in

61-jarige Rotterdammer gebruikt deze briljante truc om een dagje vrijaf te krijgen – de reactie van zijn knappe collega deed me hardop lachen.

De 61-jarige Jaap had enkele dagen vrijaf nodig, maar hij wist dat zijn baas dit niet zou goedkeuren. Hij dacht lang en hard na en had plotseling een ingeving. Hij bedacht zich dat hij kon doen alsof hij gek geworden was – zijn baas zou dan zeker denken dat hij overwerkt was.

Dus besloot Jaap om op zijn bureau te klimmen en ondersteboven aan een van de staven aan het plafond te gaan hangen, terwijl hij “bzzz” zoemde.

Zijn knappe blonde collega stond verbaasd toe te kijken en vroeg wat hij aan het doen was.

Lees ook  De jonge vrouw heeft genoeg van haar baas en schrijft deze ontslagbrief. Op het internet worden de woorden uitgebreid gevierd!

Jaap antwoordde: “Ik doe alsof ik een lamp ben zodat mijn baas denkt dat ik mijn verstand verloren heb en me naar huis stuurt.”

Nadat hij daar enkele minuten gehangen had, wandelde zijn baas binnen, die zijn koffie bijna uitspuugde toen hij Jaap daar zo zag hangen.

“Wat ben jij in godsnaam aan het doen?”, vroeg de baas.

Jaap antwoordde: “Ik ben een lamp.”

Zijn baas moest even naar woorden zoeken, schudde dan zijn hoofd en zei: “Je hebt duidelijk zoveel gewerkt dat je een beetje gek geworden bent. Ik denk dat je enkele dagen vrijaf nodig hebt.”

Lees ook  19-jarig meisje 4 uur lang geslagen omdat ze haar vriendje geen sigaret wilde geven

Jaap klom naar beneden en stond op het punt om te vertrekken wanneer ook zijn blonde collega haar spullen pakte en hem wilde volgen.

De baas wendde zich tot haar en zei: “En waar denk jij dat je naartoe gaat?”

Ze keek hem aan alsof het antwoord voor de hand lag en zei: “Ik ga ook naar huis. Ik kan niet in het donker werken.”

DEEL als je gelachen hebt!

Mama buigt voorover om pasgeboren baby een kus te geven. De volgende beweging van de baby is er eentje om nooit te vergeten.

Redders vinden een pony met gekrulde hoeven die na 10 jaar verwaarlozing nog nauwelijks kan wandelen.