in

62-jarige moeder gearresteerd nadat de politie ontdekte wat 6-jarige zoon met baby deed terwijl ze even weg was.

Een moeder uit Florida werd aangeklaagd wegens doodslag nadat haar zesjarige zoon haar pasgeboren babydochter dood had geslagen. Kathleen Marie Steele, 62, liet haar 2 weken oude baby in haar auto achter met haar zesjarige en driejarige zonen terwijl ze even haar telefoon liet herstellen.

De baby begon vervolgens te huilen en toen nam de zesjarige jongen het kind uit haar stoeltje en begon haar hoofd tegen het plafond van de auto te bonken.

Volgens de plaatselijke sheriff van Pinellas County, Bob Gualtieri, was dit “het ergste wat hij ooit al gezien had.”

“De baby werd zwaar in elkaar geslagen, haar gezicht was helemaal opgezwollen en haar schedel was op verschillende plaatsen gebroken.”

Gualtieri zei dat de zesjarige jongen gedragsproblemen had. Toen Steele terug bij de auto kwam, zei de jongen dat de baby “overstuur” was. In plaats van meteen medische verzorging te zoeken, reed Steele eerst naar een autoverhuurbedrijf om het huurcontract van haar auto te laten verlengen.

Lees ook  Verstekelingen springen uit vrachtwagen vol sinaasappels in Ridderkerk

De jongen herinnerde Steele er nogmaals aan dat de baby niet goed was. Steele belde een buur, die verpleegster is. Ze spraken af in een hotel en de verpleegster controleerde de baby, die al dood bleek te zijn. Dan belde ze de hulpdiensten.

Toen de hulpverleners arriveerden, leek Steele niet erg bezorgd om haar baby. Ze legde de boodschappen in de keuken terwijl de hulpverleners haar dochter probeerden te reanimeren. “Ze was er erg gelaten over”, zei Gualtieri.

Lees ook  Man vraagt dierenarts om zijn hond in te laten slapen omdat “hij haar niet meer wil”

Een autopsie bracht een zwaar hersenletsel en verschillende schedelbreuken aan het licht. De zesjarige jongen beschreef aan de speurders wat hij met het meisje gedaan had.

Hij deed het ons voor met een pop en het was erg gewelddadig”, zei Gualtieri. “Hij sloeg de pop in het rond. Het was vreselijk.”

“Ze was niet geschikt om voor haar kinderen te zorgen en het was erg onverantwoordelijk om een jongen met gedragsstoornissen met een pasgeboren baby alleen te laten”, voegde de sheriff er nog aan toe.

De twee zonen van Steele zijn momenteel in handen van de jeugdbescherming.

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!

Man komt thuis bij drugsverslaafde vrouw en doet op de bank een ontdekking die zijn leven voorgoed zou veranderen.

Mama ligt onder vuur omdat ze haar baby alleen in het zwembad liet drijven. Maar dan deelt ze haar hartverscheurende verhaal.