in

7 huismiddeltjes om pijnlijke problemen te verlichten – een must read voor iedereen

Toen we jonger waren, hadden de meesten van ons het gevoel dat onze moeder de oplossing had voor alle pijntjes die we hadden.

Naarmate ik ouder word en ik nu kinderen heb, kijk ik naar die genezingen in plaats van me te haasten om dure medicijnen en apotheekproducten te kopen. Wat velen van ons zich niet realiseren, is dat veel pijntjes genezen kunnen worden met wat we in onze keukenkasten hebben liggen.

In deze lijst dacht ik aan een paar beproefde huismiddeltjes die ik in de loop van de jaren heb opgepikt, die noch veel tijd noch moeite vergen. Sommigen hebben misschien al van hen gehoord en sommige zijn misschien nieuw voor je – maar hoe dan ook kan je ze delen, zodat je vrienden zichzelf ook gezond en gelukkig kunnen houden met deze slimme tips!

1. Zonnebrandverzachter

Een dag in de zon is perfect voor lichaam en geest, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn en je te bedekken omdat zonnebrand niet alleen kan leiden tot huidkanker, maar het verbrandingen kunnen ook zeer pijnlijk zijn.

Als je huid verbrandt is er een natuurlijke remedie die op zijn minst de pijn verlicht. En het enige wat je hoeft te doen is naar je keuken gaan en wat zwarte thee halen! Brouw een pot sterke thee en laat het afkoelen, week daarna een handdoek en plaats het over het aangetaste gebied – en het looizuur en theobromine in de zwarte thee zullen de hitte van zonnebrand verwijderen, terwijl andere verbindingen die catechinen worden genoemd die in de thee worden gevonden, helpen met het herstellen van de huid.

Lees ook  Hij legt de dode kat in een tas en laat ze achter in de woonkamer. Toen ik zag wat de camera minuten later filmde, kon ik mijn tranen niet bedwingen.

2. Hulp bij insectenbeten

Zonnebrand komt veel voor tijdens de zomer, gebeten of gestoken door een vervelende mug is ook zoiets. Dit is geen lachertje en de jeuk kan ons allemaal gek maken – maar om het te verlichten, kun je bakpoeder gebruiken.

Meng met water tot een pasta en breng het op de beet aan en het zal de jeuk helpen verlichten. Andere huismiddeltjes die jeukende beten kunnen verlichten, zijn bijvoorbeeld theeboomolie of een ui!

3. Keelpijn? Geen probleem

Moe van het kopen van dure medicijnen voor je zere keel? Laat maar! Gebruik gewoon appelciderazijn, een klein wondermiddel dat al eeuwenlang wordt gebruikt om kwalen te verlichten en ziekten te bestrijden. Meng 3 eetlepels appelciderazijn met 3 eetlepels water, gorgel een paar keer per uur om het maximale effect te krijgen. De azijn helpt de bacteriën te doden die je keelpijn veroorzaken.

4. Vechten tegen de vermoeidheid

De meesten van ons denken aan een grote kop koffie om ons de hele dag alert te houden. Maar een minder bekende remedie is verse muntblaadjes. De geur van mint is een bekende aromatherapieolie om slaperigheid te bestrijden en kan een geweldige manier zijn om de dag te beginnen!

Bovendien kun je ze ook opeten; de groene bladeren zijn rijk aan vitamine C en E, foliumzuur, calcium en ijzer.

Lees ook  121 nieuwe besmettingen, vijfde coronapatiënt overleden

5. Genezing van wonden

Honing heeft veel positieve eigenschappen, waaronder de helende kracht omdat het een specifieke melkzuurbacterie bevat. Sommige onderzoekers beweren zelfs dat het ook als antibioticum kan dienen. Dat gezegd hebbende, kan honing een goed middel zijn tegen genezing van wonden. Hiervoor is het het beste om wilde honing te gebruiken omdat het als extra rijk aan deze gezonde bacteriën wordt beschouwd.

6. Aanpak van wratten

Het klinkt misschien raar, maar duct tape kan wratten verwijderen! Dit komt omdat de tape aan de wratten kleeft en ervoor zorgt dat ze sterven. Plaats een stuk over je wrat gedurende ongeveer zes dagen, verwijder de tape, veeg en verwijder de dode huid. Herhaal dit totdat je de wrat volledig hebt weggehaald – eenvoudig en slim!

7. Genezing voetbad

Als je de hele dag op je benen moet staan, verlangen de meesten van ons naar een voetenbad. Nou, als je de volgende keer de drang voelt, vergeet dan niet om een ​​kopje mondwater toe te voegen. Dit helpt je voeten gezond te houden dankzij de antibacteriële eigenschappen van de mondwater. Je voeten zullen je ervoor bedanken.

Je kende misschien al enkele van deze eenvoudige trucs, maar ik wilde ze delen voor degenen die dat niet deden, want ze zijn super slim, goedkoop en handig.

Druk op delen en verspreid het woord naar je vrienden, zodat ze ook deze gemakkelijk te onthouden middeltjes kunnen uitproberen. Ze zullen je daarna bedanken!

Ze sloegen haar: Ze was zo dun dat haar botten uit haar uitgemergelde lijf staken

Zelfgemaakt kaneeldrankje kan je helpen af ​​te vallen