in

7-jarige jongen raakt ernstig gewond nadat buurman hem met steen aanvalt – nu vecht hij voor zijn leven

De 7-jarige jongen werd helaas een doelwit toen de buurman hem met een steen aanviel – nu vecht hij voor zijn leven in het ziekenhuis.

“Ik ging naast hem zitten en vertelde hem dat ‘mama je niet zal verlaten, mama is hier’”, liet de moeder van de zevenjarige Gavin in een openhartig interview weten, terwijl ze haar tranen probeert te bedwingen.

Gavin Ludwick, slechts 7 jaar oud, werd door zijn buurman met een grote steen aangevallen nadat hij op weg was naar huis van een feestje. Deze daad van waanzin is met opzet gedaan en nu vecht Gavin voor zijn leven in het ziekenhuis.

Lees ook  Getuige verdrinking strand: 'Vrienden schreeuwden het uit van verdriet'

In een interview met The Sun zegt de moeder:

“Ik had nooit gedacht dat iemand dat zo’n schattig jongetje zou aandoen, hij kent Gavin niet eens, ze hebben helemaal geen interactie gehad.”

Ze vervolgt:

“Hij heeft geluk dat hij nog leeft. Hij stond op het punt hem te vermoorden.”

De grote en zware steen veroorzaakte een gat in de schedel van Gavin. Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. De schedel was zo verbrijzeld dat het bot niet gered kon worden. Pas nadat de zwelling voorbij is, zal een metalen plaat worden geplaatst.

Lees ook  Koppel geniet van hun pasgeboren tweeling, dan komt dokter binnen en zegt: “Het spijt me”

Destijds was het onduidelijk of Gavin ooit weer zichzelf zou kunnen worden. Maar nu zijn er een paar maanden verstreken en de moeder, die de hele tijd bij haar zoon heeft gezeten, heeft verteld dat hij wakker is geworden en zelfs helemaal alleen heeft kunnen zitten.

Zo vreselijk dat iemand dit een onschuldig kind kan aandoen! We wensen Gavin en zijn gezin het allerbeste toe en sturen al onze liefde en zorg!

Man springt in zee om met ‘ongevaarlijke haai’ te zwemmen – het was niet ongevaarlijk

Dit is dé nieuwste ‘beauty trend’ van 2020: kleine en schattige jongeheren op je nagels lakken