in

7-jarige opent de deur met een vreemde baby in haar armen – de reden waarom schokt iedereen

Amber en Justin Van Slyke zijn negen jaar getrouwd en hebben altijd al een groot gezin gewild.

Het echtpaar heeft twee kinderen, maar de geboorte van hun tweede kind was moeilijk voor Amber, dus haar artsen adviseerden haar om niet opnieuw zwanger te worden.

Het was zwaar voor het gezin en na vele nachten te hebben nagedacht over hoe verder te gaan, besloten Amber en Justin om een kind te adopteren.

Het adoptieproces ging sneller dan ze hadden kunnen voorstellen. In januari 2017 ontving het koppel een telefoontje van het adoptiebureau dat hen vertelde dat ze waren goedgekeurd.

Lees ook  Deze hond heeft 7 kittens "geadopteerd" en voor hen gezorgd alsof hij hun vader was

Het enige probleem? De adoptie moest meteen gebeuren! Een paar dagen nadat baby Joel was geboren, waren zijn ouders tot de conclusie gekomen dat ze niet voor hem konden zorgen.

Amber en Justin waren dolgelukkig om een ​​ander kind bij hen thuis te verwelkomen. Maar alles gebeurde zo snel dat ze geen tijd hadden om hun familieleden te vertellen dat ze gingen adopteren.

In plaats daarvan nodigden ze hun familie uit bij hen thuis – zonder te vertellen waarom. De tantes, ooms en grootouders van de baby waren stomverbaasd toen ze aankwamen en de deur openden. Amber en Justin’s 7-jarige dochter opende de deur, maar met een vreemde baby in haar armen.

Lees ook  “André Hazes kreeg pas écht spijt door deze foto’s van Monique!”

Bekijk de reactie van de familie wanneer ze de waarheid ontdekken over de nieuwe baby in hun leven!

Het is geweldig dat baby Joel zo snel een nieuw huis kon krijgen. We wensen het hele gezin veel geluk. Deel deze video als je dat ook doet!

Boer vindt vier in de steek gelaten kittens in de stal. Als ze volwassen zijn, ontdekt hij de waarheid over hen

Tuintip: 1 pallet is alles wat je nodig hebt om je fruit en groenten te laten bloeien