in

78-jarige geeft zichzelf een zwoele make-over, ziet er direct tientallen jaren jonger uit

Oud worden is niet ieders idee van plezier.

Je lichaam begint je te verraden, je huid begint te verzakken op plaatsen waar het eerder stevig was, en je gezicht begint je naderende jaren te weerspiegelen.

Tegenwoordig hebben we natuurlijk producten om het ergste te verbergen. Voor Joann Hopkins, moeder van de beroemde make-upkunstenaar Christopher Hopkins – eigenaar van het Christopher Hopkins Image Center – maakt make-up het verschil in de wereld.

Sterker nog, ze voelt zich zo sterk door make-up, dat ze er zelfs mee slaapt!

Nu is slapen in make-up niet iets dat we snel zullen adviseren (het kan slecht zijn voor je huid, behalve andere dingen), maar het lijkt er niet op dat het slecht voor Joanna is.

Lees ook  Foto van mama gaat viraal. Eindelijk horen we de waarheid erachter uit haar mond [foto’s].

Ze houdt vol dat iedereen het recht heeft om zich op zijn gemak te voelen op zijn of haar manier en dat iedereen oordeel over haar wil uiten naar de hel mag.

In haar ogen moeten mensen de dingen mogen doen waar ze van houden zonder dat anderen daar vragen over hebben, en dat is zeker een gevoel waar we ons in kunnen vinden.

Een bijwerking van Joann’s geoefende hand is dat ze echt fantastisch is in het aanbrengen van haar make-up. Zelfs in die mate, dat zoon Christopher klaar ontzettend veel respect voor haar heeft omdat zij hem het talent heeft gegeven om te kunnen doen wat hij nu doet.

Lees ook  Ouders laten tweeling achter om te gaan feesten, één baby overlijdt

“Dit is waar ik elke dag mee opgroeide en het fascineert me nog steeds. Je kunt vertellen waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Ik zal haar altijd zien zoals ze erna verschijnt. ”

Kijk hoe Joann zichzelf transformeert in de video hieronder:

Natuurlijk moeten we ernaar streven om ons op ons gemak te voelen in hoe we zijn, maar het is geweldig om Joann’s vaardigheden te zien.

Deel dit artikel als je onder de indruk was!

Dee doet boekje open over reden breuk met Enzo Knol

Iedereen lacht om de 40-jarige die gaat zingen – als hij begint zijn zowel jury als publiek gevloerd