in

79-jarige vrouw veroordeeld tot gevangenisstraf voor het voeren van zwerfkatten in haar achtertuin

Nancy Segula, een 79-jarige kattenliefhebber die in Garfield Heights, Ohio woont, wordt gestraft voor het hebben van een vriendelijk hart en het voeren van zwerfkatten.

Nancy is altijd al dol geweest op katten en zorgde zelfs voor een paar katten toen haar buurman verhuisde en de katten achterliet.

Ze bood hun eten aan op haar achterportiek en deed haar best om voor ze te zorgen. Langzaam kwamen er meer katten om hun buik te vullen.

Haar buren waren echter geen kattenliefhebbers en wilden de zwerfkatten niet in de buurt. Ze belden de politie en rapporteerde de lieve vrouw. Helaas is er een verordening die het illegaal maakt om zwerfkatten en honden in de stad te voeden.

Na het ontvangen van haar eerste aantekening in 2017, bleef Nancy de katten voeren omdat ze ze geen honger kon laten lijden.

Lees ook  Verkeersopzichter neemt ontslag nadat de gemeente hem verbood om nog langer te high-fiven met de kinderen.

Ze zag de schade niet in vriendelijk zijn tegen de katten. Ze ontving nog drie aantekeningen, waarvan de laatste resulteerde in een rechtszaak.

Ze was nerveus om naar de rechtszaak te gaan, maar vastbesloten om de katten te verdedigen. De rechter veroordeelde haar tot 10 dagen gevangenisstraf voor haar overtredingen. Ze was geschokt door de straf, net als haar familie.

Nancy is het ermee eens dat de straf extreem lijkt: “Het is toch erg dat ik de gevangenis in moet voor het niet laten verhongeren van katten. Er zijn zoveel mensen die slechtere dingen doen.”

Mensen in het hele land zijn het erover eens dat de straf niet past bij de misdaad. Een persoon schreef: “Dis is het, laat iedereen alle zwerfdieren en vogels meenemen naar het huis van de Rechter om gevoed te worden.

Lees ook  Monster ver kracht meisje (3) in McDonald’s terwijl ze om haar vader schreeuwt

Een ander zei: “Dit is niet OK. In plaats van publiek geld te verspillen door haar in de gevangenis te houden, geef het uit aan het castreren van de katten en aan een beetje kattenvoer om haar te helpen. In wat voor een land veranderen we? ‘

Eén man zei iets heel goeds: “Medelijden mag niet worden vervolgd.”

Nancy heeft een rechtszaak lopen met rechter Jennifer Weiler die alle kanten van het verhaal wil horen en beslissen of de gevangenis de juiste straf is.

Bas (44) overleefde dikkedarmkanker: ‘Ik had beter naar mijn lichaam moeten luisteren’

Papa scheert hoofd van dochter kaal als straf voor het pesten van klasgenoot met kanker