in

8-jarige jongen verliest mama aan kanker – weet dat ze maanden later aanwezig is bij een basketbalwedstrijd.

Op amper 37-jarige leeftijd verloor Casey Lamb haar leven aan borstkanker. De dame uit Indiana in de VS overleed in oktober 2017, en liet haar echtgenoot Korey en drie zonen achter. Hoewel ze veel te vroeg stierf, had de moeder haar nederige persoonlijkheid doorgegeven aan haar jongens. Maar als voormalig basketbalspeelster aan de Universiteit van Southern Indiana gaf ze haar atletische vaardigheden ook door aan haar achtjarige zoon Knoxx.

De jongen, die naar de Fort Branch Community School gaat, leeft om net zoals mama basketbalspeler te worden. Hij heeft ook een talent voor baseball – een sport die hij oppikte van zijn vader.

Lees ook  Iemand noemde dit meisje “dom” omdat ze met tarantula’s speelde. Dan zagen ze haar achternaam.

Om zijn mama te eren besloot Knoxx om deel te nemen aan een doelpuntenwedstrijd tijdens de rust van een baskatbalwedstrijd aan de Gibson Southern High School. Het was “Coaches vs. Kanker” nacht en alle opbrengsten zouden naar de Amerikaanse Kankervereniging gaan.

Knoxx was vastberaden om zijn kans te wagen. Van zodra hij aan de beurt was, stapte hij het speelveld op.

Zijn tegenstrever was enkele jaren ouder, dus hij dacht dat hij hem op geen enkele manier zou kunnen verslaan.

Lees ook  Vrouw stopt met het gebruik van BH – een paar weken later zijn haar borsten onherkenbaar

“Ik dacht dat ik het niet zou halen”, vertelde hij. “Ik dacht dat het andere kind zou winnen.” Nou Knoxx vergiste zich. Het vergde enkele pogingen, maar hij maakte de ongelofelijke goal!

De verrassende overwinning deed het publiek in luid gejuich uitbarsten. Knoxx won een prijs van 60 dollar en met een moment om nooit meer te vergeten. Hij gelooft dat het de geest van mama was die hem de baskatbalcompetitie deed winnen, en ook papa Korey denkt er zo over.

Bekijk het doelpunt en de emotionele reactie hieronder!

10-jarig meisje verneemt dat mama borstkanker heeft – begint limonadestandje om hartverwarmende reden.

Verkeersopzichter neemt ontslag nadat de gemeente hem verbood om nog langer te high-fiven met de kinderen.