in

8-jarige ligt in kritieke toestand op de spoedafdeling. Dan filmt mama het gelukkigste moment van haar leven.

Carla Resendiz was aan het werk toen ze het telefoontje van haar moeder kreeg. Het was het ergste gevoel dat ze ooit al gekend had. Haar achtjarige dochter, Holly, had een medisch noodgeval. Holly begon tijdens het spelen met haar zusje en een vriend plotseling hard te krijsen.

Ze rende naar de moeder van Resendiz en klaagde over hoofdpijn. Vervolgens raakte het meisje verlamd.

Later werd vastgesteld dat ze een hersenbloeding had. Die hersenbloeding leidde tot een beroerte.

Het telefoontje was slechts een van de angstaanjagende gebeurtenissen die het voorval omringden. Enkele minuten na haar reanimatie hing het leven van het jonge meisje nog altijd aan een zijden draadje.

Ze werd allerijl overgebracht naar een kinderziekenhuis in Dallas. Daar werd ze behandeld voor de vloeistoffen en de zwellingen in haar hoofd.

Lees ook  Vaders goede daad voor oudere vrouw in de rij in de supermarkt verspreidt zich over het internet

Dankzij de medicatie kon haar bloeddruk onder controle gehouden worden. Ze was medisch verlamd en moest een ademhalingstube gebruiken.

“Toen ik toekwam, wist ik niet wat haar kansen waren. Ze slaagde erin om door te zetten”, schreef Resendiz op de GoFundMe pagina die ze voor haar dochter oprichtte.

Hoewel haar toestand stabiliseerde, was ze nog altijd kritiek. Haar hart en longen waren erg zwak, maar haar geest was sterk!

Een video getiteld “De gelukkigste dag van mijn leven” werd enkele uren na haar hersenbloeding gepost door Resendix. Dat lijkt gezien de omstandigheden misschien een vreemde titel.

Maar toen ik de video bekeek, begreep ik het meteen. De stem van Resendiz zit vol hoop en vreugde nadat ze bijna haar dochter verloor. Ze vroeg Holly: “Wat dacht je van chocoladepudding als ontbijt. Holly knikte haar hoofd als antwoord op de vraag van haar moeder.”

Lees ook  Amy sterft bijna nadat ze tampon in vagijn vergeet: ‘Het rook naar de dood’

Holly begreep haar dochter duidelijk omdat ze haar hoofd knikte. Op de vraag of ze broccoli wilde schudde ze nee. Resendiz had nooit gedacht dat ze zou huilen van vreugde wanneer haar dochter geen groentjes wilde.

Op het einde van de video grijpt ze de hand van haar dochter en zegt: “Als je van me houdt, knijp dan in mijn hand.” Te midden van de pijn en onzekerheid was het moment waarop Holly in haar hand kneep een prachtig ogenblik.

Bekijk de hartverscheurende video hieronder en DEEL dit met je vrienden

Politie arresteert moeder van drie als ze steelt – als reden uitkomt, verandert alles

Brandweerlieden zijn het spuugzat na dodelijke crash. En spuiten water over de omstaanders die schaamteloos de slachtoffers filmen.