in

81-jarige man rijdt elke dag op z’n scootmobiel kris kras door Appingedam – reden waarom is hartverscheurend

Samen oud worden is een droom voor menig jong stel. Alhoewel het niet iedereen gegeven is, om uiteenlopende redenen, bestaat het zeker nog!

Onlangs schreven we nog over de geweldige Aaltje en Arend, die ruim 80 jaar getrouwd zijn. Afgelopen weekend schreef RTV Noord over de 81-jarige Arnold Sebastian, die 59 jaar getrouwd is met zijn vrouw.

Elke dag op en neer
Helaas lijdt Arnold’s vrouw sinds twee jaar aan dementie. “Ik bezoek haar elke dag en rijd heen en weer tussen de Westersingel en Damsterheerd,” aldus Arnold bij RTV Noord.

Lees ook  Bruid barst in tranen uit als ze aan het altaar van haar stervende hond afscheid moet nemen.

De hele buurt weet wie hij is en dat hij dag in dag uit, door weer en wind, zijn vrouw bezoekt in Zorgcentrum Damsterheerd.

Ze kunnen niet langer bij elkaar kunnen wonen, vanwege haar mentale gezondheid. En Arnold is zelf natuurlijk ook de jongste niet meer.

“Ze herkent me niet meer”
Arend geeft aan dat zijn vrouw hem al een tijdje niet meer herkent.

“Ze herkent me niet meer. Maar als ik er ben is het altijd goed. Ze zegt dan: ‘Ik ben blij dat je komt, maar we blijven samen, hè?’ Dat vind ik mooi.”

Lees ook  Dit is Skippy: een 34-jarige maagd die samen met zijn moeder vrouwen gaat versieren

“Tot de dood ons scheidt”
Arnold en zijn vrouw hebben drie kinderen samen, en tevens zeven kleinkinderen en ook nog eens twee achterkleinkinderen. Een heerlijk groot gezin dus. Arnold sluit af: “We hebben een keer beloofd: tot de dood ons scheidt, en dat blijft zo!”

Hartverscheurend, maar ook hartverwarmend. Wat heb ik een respect voor mannen als Arnold, die dag in dag uit hun trouwgeloften waarmaken… tot de dood hen scheidt.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook om te laten zien dat het nog bestaat!

André Hazes verrast fans met een nieuwe look

Christina woog 321 kilo – nu wordt haar transformatie gevierd als de meest indrukwekkende ooit