in ,

85-jarige oma leefde tientallen jaren pijnlijk gebogen. Maar op een dag VERANDERT ALLES!

Als je ooit al eens rugklachten hebt gehad, dan weet je hoe zeer ze je dagelijkse leven kunnen beïnvloeden. Enkele winters geleden bezeerde ik mijn rug toen ik sneeuw aan het ruimen was en gewoon de dag doorkomen was een hele strijd. Uit bed komen, trappen doen, voorover buigen om iets op te rapen, zelfs gewoon in de auto zitten … dit alles werd extreem pijnlijk.

oma-1

Ik consulteerde mijn dokter in de hoop een wonderremedie voorgeschreven te krijgen, maar zoveel geluk had ik niet. Ze gaf me wat pijnstillers en zei dat ik enkele weken later wel weer beter zou zijn. “Enkele weken?”, dacht ik toen. Daar was ik toen niet bepaald gelukkig mee, maar ik had eigenlijk wel blij moeten zijn. Er zijn immers mensen die maanden, zelfs jaren, onder rugpijn gebukt gaan!

Lees ook  16-jarige Lavey Houtveen uit Amersfoort vermist

De 85-jarige Anna Pesce is een van die onfortuinlijke personen die al jaren aan chronische rugpijn lijdt. Al tientallen jaren moest ze leven met de pijn die gepaard gaat met een veelheid aan rugproblemen zoals een hernia en osteoporose. Ze bezocht verschillende dokters, chiropractors, rugspecialisten en zocht zelfs haar toevlucht tot acupunctuur, maar niets scheen te helpen. Het zag er niet te best uit voor Anna tot ze op een dag besloot om het eens met yoga te proberen.

Lees ook  Trillend ooglid? Het zou door deze 6 dingen kunnen komen

Zoals je je wel kunt voorstellen, was yoga in het begin erg moeilijk en pijnlijk voor Anna, maar ze weigerde op te geven. Na verloop van tijd werd Anna steeds beter in yoga en werd alsmaar sterker. Naarmate ze er meer bedreven in werd, kon ze ook haar rugklachten effectiever bestrijden. In amper twee maanden had Anna al een drastische en al even ongelofelijke transformatie ondergaan.

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over dit opmerkelijke verhaal en DEEL dit bericht met iedereen die rugklachten heeft!

Deze baby zal dolgelukkig zijn, als hij later ontdekt waar het echt vandaan kwam. De moeder had het namelijk niet in haar buik

WIFI – de sluimerende dood?