in

89-jarige man gevolgd vanaf geldautomaat en beroofd door ‘dakloze’ man

Toen ik opgroeide, werd me altijd geleerd dat ik, ongeacht wat ik anders in mijn leven zou doen, altijd voor ouderen zou moeten zorgen.

Dat is de reden waarom verhalen waarin ouderen worden misbruikt of beroofd echt mijn bloed laten koken.

Het idee dat iemand zich zou richten op degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen, is opwindend, niet in het minst omdat de schade, zowel mentaal als fysiek, vaak zelfs groter is dan normaal.

De politie in Sydney, Australië, is nu op jacht naar een man die een 89-jarige man heeft gestalkt en beroofd enkele ogenblikken nadat hij een geldautomaat bezocht.

Lees ook  Patricia Paay wil terug op televisie

De 89-jarige, genaamd Joe Zahra, had geen idee dat hij werd gevolgd, totdat de zakkenroller zijn zet deed. Alles werd vastgelegd op camera.

“Ik probeerde hem een beetje te achtervolgen, maar hij was jong en ik ben te oud”, zei Zahra tegen 9News.

Helaas raakte Joe gewond tijdens de achtervolging. De overvaller werd later gepakt en geïdentificeerd als de 25-jarige Ajay Kuman.

Deze week pleitte hij schuldig en legde hij uit dat hij meneer Zahra een kilometer uit de geldautomaat had gevolgd voordat hij zijn portemonnee met $ 550 stal.

Lees ook  Zoon komt uit als transgender en moeder besluit te vieren met gedenkwaardige fotosessie

De heer Kumar vertelde de rechter ook dat hij op dat moment dakloos was. Nadat hij zijn baan bij een autowasbedrijf had verloren, woonde hij in lokale parken.

Volgens zijn advocaat had zijn 25-jarige cliënt honger en had hij geen geld toen hij Joe Zahra aanviel.

Toen de 89-jarige dat hoorde, zei hij: “Ik zou hem gewoon hebben geholpen, ik zou hem $ 50 of $ 20 zeggen, maar niet de $ 500,” zei de heer Zahra.

“Ik moet de rekeningen betalen, ik ben geen miljonair of zoiets, weet je?” De procedure is nu volgens 9News uitgesteld tot volgende week.

82-jarige man ver krachtte bijna dagelijks vrouw (54) met mentale beperking

Door bedreigingen liep relatie Bridget en André stuk