in

9 weken oude baby heeft 35 botbreuken en kneuzingen

Een echtpaar uit Australië wordt ervan verdacht hun 9 weken oude baby zwaar te hebben mishandeld. In het ziekenhuis werden 35 botbreuken en kneuzingen bij het kindje aan haar armen en benen geconstateerd.

Een huisarts sloeg alarm nadat de ouders met de baby kwamen opdagen voor controle. De baby moeite had met adem halen en was meer dood dan levend. Het kind verkeerde in zo’n slechte toestand dat ze per direct met een ambulance naar het Prinses Margaret-ziekenhuis werd gebracht, waar werd vastgesteld dat ze 35 breuken had, inclusief verwondingen aan haar ribben, benen en armen, evenals blauwe plekken aan haar oor en een flinke verwonding aan haar oog.

Lees ook  Dit stelletje was pas getrouwd. 19 dagen later bekijkt een van hen de trouwfoto’s en ziet iets eigenaardig.

De ouders zijn opgepakt en berecht door de rechter. Ze verdwijnen voor een lange tijd achter de tralies. Een familielid beweerde tijdens de zitting bij een feestje te hebben gehoord dat de baby “schreeuwde alsof ze werd vermoord”. De mishandeling zou toen al begonnen zijn, maar niemand verwachtte het van de ouders. De baby staat onder toezicht van het ziekenhuis. Het is nog niet bekend of ze het zal overleven.

Lees ook  AANSLAG op moskee: 6 doden 8 zwaargewonden!

Vrouw gelooft haar ogen niet na bestelling bij McDonalds

HIJ STEEKT ZIJN HAND DIEP IN EEN BETONNEN GAT, WAT HIJ ER UITHAALT? ONGELOFELIJK!