in

AANSLAG MOSKEE Zwitserland: 1 DODE 3 GEWONDEN!

In Zwitserland heeft een man een aanslag gepleegd op een moskee. Een onbekende man opende rond half 6 het vuur tijdens het gebed in een moskee aan de Eisgasse, niet ver van het centraal station van de Zwitserse stad. Hij verwondde drie mannen van 30, 35 en 56 die aan het bidden waren. Het islamitische centrum wordt voornamelijk bezocht door Somaliërs.

Lees ook  Echtgenoot bekritiseert thuisblijvende vrouw. Dan ziet hij een positieve zwangerschapstest – maar het is niet de hare.

Na zijn daad kon de schutter ontkomen. Sindsdien werd een klopjacht op hem gehouden. Enkele uren later vond de Zwitserse politie zijn lichaam. Het is nog niet duidelijk hoe de man om het leven is gekomen. Maandag zijn er drie aanslagen geweest. Opmerkelijk is dat er maandag drie aanslagen zijn geweest. De Russische ambassadeur werd in Turkije geliquideerd. Een truck reed in op een kerstmarkt in Berlijn en een schutter opende het vuur op moskeebezoekers in Zwitserland.

Lees ook  Gangster die baby levend in het vuur gooide, doet zich in gevangenis tegoed aan kreeft en kaviaar.

Deze jongen weet niet waar zijn vader hem mee naartoe neemt. Als de lichten aangaan, zal je kippenvel krijgen!

De mensen dachten dat dit huis vervloekt was omwille van de vreselijke stank. Slechts 1 vrouw kende de waarheid achter deze “vloek”.