in

Ada, 98, verhuist naar tehuis – om dichterbij bij 80-jarige zoon Tom te wonen

Hoe oud je ook bent, je bent nooit te oud om je moeder nodig te hebben. En de 98-jarige Ada en haar zoon Tom van 80 zijn daar het levende bewijs van.

Afgelopen jaar verhuisde moeder Ada naar een bejaardentehuis Moss View in Liverpool. Niet omdat dat nodig was, maar omdat ze er wilde zijn voor haar zoon.

¨Je bent nooit te oud om moeder te zijn,¨ zei ze, en ze raakte de hele wereld.

Ada Keaton kreeg haar eerste zoon Tom toen ze 18 was. Sindsdien hebben ze een onbreekbare band gehad. Nadat Tom al een jaar in zijn tehuis Moss View in Liverpool had gewoond, kwam Ava er wonen om voor haar zoon te zorgen.

Lees ook  Sandra heeft drie kinderen van drie vaders: ‘Ik weet dat er over me wordt geroddeld’

¨Ik zeg elke nacht welterusten tegen Tom in zijn slaapkamer, en kom elke morgen terug om hem te wekken,¨ vertelt Ada de krant Liverpool Echo.

“Ze kijken samen Emmerdale”

Het personeel in het tehuis zijn ontroerd door de band tussen zoon en moeder. Ze leggen uit dat ze normaal samen spelletjes spelen en de soapopera Emmerdale samen kijken.
“Het is erg zeldzaam om moeders samen met hun kinderen in een tehuis te hebben en we willen hun tijd dan ook zo special mogelijk maken,¨ zegt Philip Daniels, de manager.

Lees ook  Zoon komt uit als transgender en moeder besluit te vieren met gedenkwaardige fotosessie

Ook Tom werd gevraagd hoe het was weer samen met zijn moeder te wonen. ¨Ze zorgt er goed voor me. Soms vertelt ze me dat ik me ´moet gedragen´!¨ vertelt hij Liverpool Echo.

Het is waar wat ze zeggen, je blijft altijd moeder. Deel dit artikel als je het daarmee eens bent, en om het verhaal van Ada en Tom met anderen te delen.

Verscheurde moeder bezoekt graf van 4-jarige – is verwoest door wat ze vindt

Een verlaten hond rilt van schrik in de regen – kijk wat gebeurt wanneer een dierenvriend haar vertelt dat alles goed komt