in

Advocaten gaan de kinderen van vermoorde Derk Wiersum helpen

Advocaten hebben de Stichting Derk Wiersum opgezet, met als voornaamste doel een bijdrage te leveren aan een studiefonds voor de kinderen van Wiersum.

Dat is onder meer te lezen op de website van het advocatenkantoor waar Derk Wiersum tot een aantal jaar geleden werkte. Het kantoor heeft de stichting samen met een aantal collega-advocaten opgericht.

‘Laten wij een bijdrage leveren aan wat zijn gezin nodig heeft om de kinderen op te laten groeien op een wijze die Derk voor ogen had.

Daarom hebben wij samen met een aantal andere advocaten de Stichting Derk Wiersum opgericht,’ aldus de collega-advocaten en voormalig kantoorgenoten van Wiersum.

Lees ook  De moeder had haar dochter altijd verteld om niet met vreemde mannen te praten. Desondanks deed ze het met deze oude man

Zij beginnen hun bericht met: ‘Het overlijden van Derk heeft ons allemaal diep geschokt. Een bevlogen en integer advocaat is ons ontvallen.’

Ook schrijven zij: ‘Derk was naast een gewaardeerde collega van ons allemaal een fantastische echtgenoot en een liefhebbende vader van twee kinderen.

Derk’s grote liefde voor zijn gezin heeft een fundament gelegd voor een veelbelovende toekomst van deze twee kinderen.’

Stichting Derk Wiersum
De stichting heeft als voornaamste doel een bijdrage te leveren aan een studiefonds voor de kinderen van Wiersum.

Doneren kan op de website van de Stichting Derk Wiersum, waar door middel van een betaal-link een bijdrage kan worden gedaan.

Lees ook  Turkse jongen verlaat school om voor straathonden te zorgen: RESPECT!

Liquidatieproces
Derk Wiersum werd vorige week woensdag bij zijn huis in Amsterdam doodgeschoten. Waarschijnlijk heeft deze moord te maken met zijn werk; Wiersum stond kroongetuige Nabil B.

bij in een groot liquidatieproces, bekend als Marengo. Als mogelijke opdrachtgever voor de moord wordt naar de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi gewezen.

Hij is de hoofdverdachte in het liquidatieproces. Daarin staan in totaal zestien mensen terecht, onder wie kroongetuige Nabil B.

Vorig jaar werd B.’s onschuldige broer vermoord, kort nadat het OM bekend had gemaakt dat het een deal had gesloten met B.

Zangeres Maan deelt opnieuw pikante vakantiekiekje

Doodzieke John leeft nog, maar woont in garagebox: ‘Je hebt niets en je kunt niets’