in

Afbraakploeg klaar om huis te slopen. Wanneer gehuil hun aandacht wekt, forceren ze zich een weg naar binnen.

Als een huis gesloopt moet worden, controleren de bouwvakkers altijd eerst of de nutsvoorzieningen uitgeschakeld zijn en of het huis daadwerkelijk verlaten is. Ze volgen een bepaald protocol om ervoor te zorgen dat de sloop veilig en vlot plaatsvindt. Maar iets alarmeerde een afbraakploeg toen ze aan de sloop van een huis in Michigan wilde beginnen. Nadat de situatie onderzocht te hebben, staakten ze de werkzaamheden onmiddellijk. De bouwvakkers belden meteen om hulp nadat ze beseften wat er binnenin het huis zat.

Lees ook  Weer urn met as aangespoeld op strand van Katwijk: 'Trieste zaak'

Er kwam gehuil vanuit het huis. Maar het was niet het gehuil van een mens. De bouwvakkers schakelden de hulp in van Pam Dybowski, een redder van de Michigan Humane Society, die een team rond zich verzamelde om haar te helpen. Pam en haar helpers controleerden eerst de plafonds en vervolgden dan hun weg naar beneden in de kelder die vol met spullen lag. Ze volgende het gehuil en stootten op lieve, maar angstige puppy’s die zich onder een kast verschanst hadden.

Lees ook  Paniek in de achtbaan: “stoeltje valt uit elkaar!”

Toen de redders de kast optilden, liepen de hondjes naar alle kanten. Ze konden er enkele oppakken, maar voor de rest moesten ze in de hele kelder op zoek. In hoekjes en onder andere kasten werden nog meer hondjes ontdekt. Omdat de moederhond nergens gevonden kon worden, speurden de helpers het hele huis af. Kijk nu hoe deze doodsbange puppy’s veranderd zijn in blije en vrolijke honden – klaar om geadopteerd te worden.

DEEL deze video met elke hondenliefhebber die je kent!

Bloedmooie vrouw veroorzaakt chaos op het vliegtuig – de briljante oplossing van de piloot choqueert iedereen.

Ziekelijke asielmedewerkers filmden elkaar terwijl ze een hond s*ksueel m*sbruikten.