in

Aflevering ‘Paleis voor een Prikkie’ kan op veel lof rekenen

In het programma Paleis voor een Prikkie helpen Frank en Roger mensen die het financieel wat minder hebben met het omtoveren van hun huizen met een minimaal budget.

Dit maal waren ze in Bad Nieuweschans, een plaats in Groningen aan de Duitse grens. Ze reisden daarnaar toe om Josef en Ferdy te helpen.

Josef is zeventig en verloor drie jaar geleden zijn vrouw. Kort daarna overleed ook zijn dochter. Omdat Ferdy’s (8) vader ook overleed, woont hij nu bij opa Josef.Ze hebben het financieel niet breed, maar hebben wel veel steun aan elkaar.

Lees ook  Nieuwe vriendin Enzo Knol heeft een wel héél gewaagd shirtje aan!

Frank en Rogier gaan aan de slag om het tweetal te helpen en struinen alle kringloopwinkels in de buurt af. Zelfs in de schuur werd meubilair gevonden: een prachtig mooi kastje.

’s Avonds wacht zelfs een groep dorpelingen die het gezelschap met muziek ontvangt. De huiskamer is prachtig geworden en is een ideale plaats voor opa en kleinzoon om uit te rusten.

Lees ook  Dit is de vriend van Úrsula Corberó (oftewel: Tokio uit La Casa de papel)

Kijkers reageerden met veel lof op de mooie uitzending en spraken vooral waardering uit voor het feit dat alles met zoveel warmte en oprechtheid gebeurt.

Hieronder kun je een fragment zien van de aflevering. Laat ons weten of jij het ook zo’n mooie aflevering vond in de reacties.

12 dingen die je ‘beter’ kunt als je dronken bent

Magische beelden: baby’s geboren in vruchtzak.