in

Agent rukt tampon van Natalie publiekelijk er uit

Natalie Simms zal moeite hebben om de vernedering te vergeten waarmee ze werd geconfronteerd toen een vrouwelijke agent te ver ging in de naam van een grondige zoektocht.

In een tijd waarin een toenemend aantal incidenten die aan het licht komen de mannen en vrouwen in uniform in een slecht daglicht lijkt te stellen, maakt het feit dat Natalie de gruwelijke ervaring moest doormaken dat ze in het openbaar werd aangerand, het alleen maar erger.

Natalie, een vrouw van eind dertig, woonde in San Antonio, Texas, en deed niets bijzonders op de dag dat het incident plaatsvond. Ze had haar auto in een straat geparkeerd en wachtte op een stoeprand aan de andere kant, hield zich bezig met haar eigen zaken en sprak met iemand aan de telefoon, meldde Insider.

Uit het niets liepen de agenten naar haar toe nadat ze haar naar verluidt hadden verdacht van het bij zich dragen van illegale drugs. Natalie, die niet wilde botsen met de wetshandhaving, stemde ermee in zich aan te laten houden en liet haar en haar auto doorzoeken. Ze vonden niets anders dan haar te vertellen dat ze niet kon worden vrijgelaten totdat een vrouwelijke officier haar grondig controleerde. Dit is het moment waarop rechercheur Mara Wilson tussenbeide kwam om Natalie te onderzoeken, volgens de gerechtelijke documenten die waren ingediend.

‘Heb je iets bij je?’ hoorde men Mara aan Natalie vragen, volgens het transcript van de dashcam-beelden.

Natalie antwoordde: ‘Nee, mevrouw, niets.’

Op het moment dat de huiszoeking werd uitgevoerd, werd gemeld dat Mara ook geen bevel had. De rechercheur vroeg Natalie vervolgens om haar korte broek in het openbaar recht te trekken terwijl er andere auto’s voorbij reden.

Lees ook  Superleuk nieuws: Nicolette Kluijver breidt gezin uit

‘Spreid je benen,’ zei Mara tegen Natalie terwijl ze een vaginale holteonderzoek deed.

‘Heb je hier iets voordat ik hier beneden reik?’

Natalie was geschokt toen ze zich realiseerde wat de officier op het punt stond te doen. ‘Agent Wilson was van plan om haar hand in Natalies broek te steken en contact te maken met haar schaamhaar en vagina’, las de rechtszaak.

Er werd gemeld dat Natalie Mara vertelde dat ze in haar menstruatie periode zat, waarna de rechtszaak zei dat Mara naar verluidt tegen Natalie had gelogen en zei dat ze gewoon “zou gaan kijken”. Maar Mara trok vervolgens ‘de broek en het ondergoed van Natalie open’ terwijl er vijf andere mannelijke officieren waren die het hele incident ontvouwden.

Hoewel Mara wist dat Natalie in haar menstruatie was, vond ze haar tamponsnoer tijdens het zoeken. En de officier besloot aan het touw te trekken, ‘wetende dat Natalie in haar menstruatie was.’

‘Natalie had niet ingestemd met een dergelijke huiszoeking, inbeslagname en / of gewelddadig onderzoek,’ zei het pak. Toch werd ze onderworpen aan het gruwelijke moment dat haar tampon recht voor het publiek voor anderen werd uitgetrokken.
‘Is dat een tampon?’ Vroeg Mara.

‘Het zit vol bloed, toch?’ antwoordde Natalie, die totaal geschokt was door wat er was gebeurd. “Waarom zou je dat doen?”

Mara zei: ‘Ik weet het niet. Het zag eruit alsof er dingen in zaten.’

Natalie vertelde de officier keer op keer dat ze geen smokkelwaar bij zich had en verzocht om naar het politiebureau te worden gebracht. Mara negeerde echter haar smeekbeden. De rechtszaak zei ook: ‘Ze besloot op een gegeven moment haar vingers langs Natalies vaginale lippen te laten lopen’ en zei zelfs: ‘je bent erg harig’.

Lees ook  Verpleegster maakt een grote fout bij de BABY: maar houdt haar mond! De politie moest haar wel oppakken!

Natalie zou zijn blijven protesteren tegen wat de officier aan het doen was en zei: ‘Maar juffrouw, dit is net als in het openbaar. Kom op. Je hebt de tampon er al uitgehaald.’

‘Ja, ik weet het, maar draai je om,’ antwoordde Mara. De rechercheur lette niet op en vroeg Natalie vervolgens om te draaien en opnieuw haar benen te spreiden, volgens de rechtszaak.

Eindelijk, nadat de politieagenten niets van haar hadden gevonden, lieten ze haar vertrekken.

Na het incident van “flagrante schending” in augustus 2016, spande Natalie een rechtszaak aan tegen de rechercheur uit San Antonio.

In mei 2017 ging Mara met pensioen, maar stond nog steeds achter wat ze die dag met Natalie deed. Volgens de rechtbank heeft Mara het aan een andere detective verteld. ‘Het was echt vies, maar ik wilde gewoon zeker weten dat er niets in zat.’ Haar verdediging voor de vernederende daad was: ‘je weet nooit wat ze bij zich hebben.’
De advocaat van Natalie, Dean Malone, zei: ‘Natalie leed aan een schokkende vertoning van wat er kan gebeuren als de politie niet wordt gecontroleerd. Natalie werd vernederd als gevolg van het optreden van de politieagent. We zijn van plan volledige schadevergoeding te eisen die volgens de wet beschikbaar is en om de gruwelijke ervaring van Natalie aan een jury voor te stellen ‘, aldus News 4 San Antonio.

In oktober 2019 meldde Texas Public Radio dat Natalie een schikking van $ 205.000 kreeg voor de overtreding die volgens de rechtszaak ‘aanzienlijke en blijvende schade heeft veroorzaakt’.

Famke Louise heeft pikante piercings!

WAARSCHUWING: Nieuwe spinsoort laat mensenvlees met één beet rotten en verstopt zich graag in je kleding