in

Agressieve jaguar valt hond aan. Maar wat er vervolgens gebeurt, laat iedereen geschokt achter.

Er zijn vriendschappen die al meer bijzonder zijn dan anderen. Dat is zeker het geval voor deze vriendschap tussen Jaguar Jags en de Jack Russel Bullet. Het mag misschien wel raar klinken, maar deze twee vonden elkaar en werden de beste vrienden. Jaguars zijn carnivoren en net zoals leeuwen en tijgers jagen ze op herten en andere grote dieren.

Daarom dachten de meeste mensen dat Jack Russel Bullet een maaltijd zou worden toen hij in het verblijf van Jags eindigde in dierenpark Akwaaba Lodge in Zuid-Afrika.

Jags en Bullet hebben bewezen de beste vrienden te zijn. Hij had de kleine hond ook kunnen opeten als hij dat gewild zou hebben, maar het duo werd onafscheidelijk.

Lees ook  Verpleegster zet hond naast terminaal zieke eigenaar en ogenblikken later is ze getuige van een wonder.

Ze sliepen en speelden samen en weken nooit van elkaars zijde.

Toen Jags naar een groter verblijf werd overgeplaatst, was de afscheiding erg moeilijk voor Bullet.

Jags was diepbedroefd en ontroostbaar omdat zijn vriendje niet meer bij hem was. Bullet voelde zich hetzelfde en weigerde van de deur van het verblijf te wijken in de hoop dat zijn maatje zou terugkomen.

De verzorger van Jags dacht na over het probleem en uiteindelijk kwamen ze tot de juiste beslissing. Bullet mocht in het nieuwe verblijf van Jags binnen en het duo was eindelijk weer herenigd.

Lees ook  Hond wordt door eigenaar gedumpt - 10 jaar later wacht ze nog steeds op zijn terugkeer

Hoewel Jags de grotere en de sterkere van de twee is, is Bullet het meest dominant. Jags weet dat hij veel groter is en is erg voorzichtig als ze samen spelen. Bullet laat ook snel weten wanneer Jags iets te enthousiast is.

Hun liefdevolle vriendschap is geweldig om te zien. Hoewel het aanvankelijk onmogelijk leek, hebben ze een sterke band ontwikkeld. Na dit verhaal gelezen te hebben, kunnen we zeggen dat dieren echt anders zijn dan mensen.

Hieronder zien we Bullet en Jags een beetje spelen – het is een vriendschap als geen andere!

RTL brengt met “Dr. Gordon” Nederlandse versie van het Amerikaanse Dr. Phil.

Mama verbiedt echtgenoot om nog langer met hun dochters in bad te gaan en mensen reageren niet echt begrijpend.